Nem várt helyről pirítottak rá Szoboszlaira

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A napokban nem csak Szoboszlai Dominik eljegyzésének híre borzolta a kedélyeket, hanem az a hír is körbejárta az internet világát, mely szerint a magyar válogatott csapatkapitánya egy méregdrága autóban, azaz egy Lamborghiniben járta Budapest városát. A hírre egy nem várt helyről is érkezett egy riposzt, ugyanis Havas Henrik saját közösségi oldalán fejtette ki a véleményét a focista viselkedéséről, majd posztjában még egy régi emléket is felelevenített, méghozzá azt, amikor 1990 környékén megvette első saját autóját. 

 Getty Images

Fotó: Getty Images

„TALÁN KI LEHETNE MÁR NŐNI A GYEREKKORBÓL!”

– kezdte gondolatait Havas Henrik, amelyhez két Lamborghinis fotót is biggyesztett. 

Az eset kapcsán fel is villant benne egy emlék, mikor megvette az első nyugati kocsiját, amit épp ugyanannyian nézhettek meg akkoriban:

„A fél Rádió megnézte, de egyedül Mester Ákos (újságíró, műsorvezető – a szerk.) volt az, aki elmondta a véleményét: ,»Figyelj! Még az is lehet, hogy én is tudnék venni egy ilyen autót, de nem veszek, mert ne találgassa senki, hogy miből van rá pénzem, miért nem jó nekem egy Zsiguli. Őszintén, Henrik! Hiányzott Neked ez az autó meg hogy veled foglalkozzanak?« ,,Igen, hiányzott” – mondtam Ákosnak. ,,Ültem eleget Trabantban, Kispolszkiban, Skodában, Zsiguliban, majdnem 40 éves Volkswagen Bogárban, úgyhogy igen, hiányzott nekem a Toyota Corolla”

– írta Havas, kinek történetét a Blikk szúrta ki, majd hozzátette: egyszer úgy alakult, hogy neki kellett vezetni a felesége Volkswagen EOS kabrióját.

„Ráadásul le volt engedve a teteje. Kisorosziból a belvárosig napközben kevesebb, mint 1 óra alatt meg lehet tenni az utat, de én ilyen szarul nem éreztem még magam. Gondolom, most, a napokban nézhettek annyi szeretettel a Szoboszlai autójába, mint huszonvalahány évvel ezelőtt engem néztek meg a Havasné kabriójában”

– folytatta, majd kijelentette: nem érti. Feltette a kérdést, nincs a focista környékén egy normális ember, aki Mester Ákos módjára megkérdezte volna, hogy:

Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban? Jó, tudom, tényleg jó focista, helye van a Liverpoolban, néha gólokat is rúg, de talán már kinőhetne a gyerekkorból!

The post Nem várt helyről pirítottak rá Szoboszlaira first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!