Nemcsak a betegeknek, hanem neked is szükséged van rá! Ingyenes mentálhigiénés program indul Szegeden a Szent Vincentben!

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Szent Vincent Rehabilitációs Alapítványnak köszönhetően ingyenes mentálhigiénés támogatást nyújtanak azoknak a családtagoknak, akiknek szerettei többnapos, bentlakásos komplex terápián vesznek részt a központban. A program célja, hogy segítséget nyújtson a hozzátartozóknak, akiknek nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is nehéz megbirkózniuk a rehabilitációs folyamat kihívásaival. Az első alkalom ma 16:30-kor lesz, és minden kedden folytatódik.

A Szent Vincent Rehabilitációs Alapítványnak köszönhetően elindul egy új, ingyenes mentálhigiénés támogató program azok számára, akiknek a családtagjai több napon átívelő, komplex bentlakásos terápiában vesznek részt a központban. A program célja, hogy a hozzátartozók is megkapják azt a lelki támogatást, amelyre szükségük van a rehabilitáció során. Az első támogató beszélgetés ma 16:00-kor indul, és minden kedden 16:30-tól várják a résztvevőket.

Hertelendy Lilla mentálhigiénés szakember és Détári Vilmos, a Szent Vincent alapítója azért hozták létre ezt a programot, mert felismerték, hogy a bentlakásos terápián részvevő betegek családtagjainak is nagy szükségük van a mentális támogatásra. A rehabilitáció hosszú és fárasztó folyamat, amely során a hozzátartozókra is komoly teher nehezedik, hiszen ők is végigkísérik szeretteik felépülését. A program célja, hogy segítse a családokat a nehézségek feldolgozásában, és biztosítsa, hogy mentálisan is felkészülten álljanak a kihívások elé.

A beszélgetések minden kedden elérhetőek lesznek a Szent Vincent Rehabilitációs Központban, és teljesen ingyenesek a hozzátartozók számára, köszönhetően a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány nagylelkű támogatásának. A családok számára nemcsak a betegek, hanem a saját mentális egészségük védelme is kulcsfontosságú a rehabilitáció sikerében. A program célja, hogy hosszú távon is támogassa a résztvevőket abban, hogy hatékonyan segíthessék szeretteik felépülését.

Ha a hozzátartozód jelenleg bentlakásos terápián vesz részt, vagy ha te magad érzed úgy, hogy szükséged van segítségre a rehabilitációs folyamat során, ne habozz csatlakozni a programhoz!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!