Next Top Model Hungary: A zsűrit is megosztotta, hogy két versenyző nem volt hajlandó levetkőzni az aktfotózáshoz

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Next Top Model Hungary legutóbbi adásában aktfotózáson vettek részt a versenyzők, a modellaspiránsok közül viszont ketten úgy döntöttek, nem vállalják be a meztelen pózolást.

Gabi elmondta, hogy pályafutása alatt sosem vállalt aktfotózást, így kijelentette, hogy a meztelenkedés továbbra sem fér bele neki, annak ellenére sem, ha a fotókon takarhatja magát. Hangsúlyozta, hogy ő nem érzi úgy, hogy egy modellnek le kell vetkőznie ahhoz, hogy valamit közvetítsen.

Hasonló döntésre jutott Hawa is, aki kikötötte, hogy bugyi és melltapasz nélkül nem szeretne kamera elé állni, mert tudja, hogy százszázalékosan megbánná a későbbiekben.

Nem vállalom ezt, sajnos nem. Ezen nem tudok átmenni, nekem apukám muszlim vallású, félaktom sem volt soha. Egyszer véletlenül megosztottam Instagramról Facebookra egy fürdőruhás képet, és leszedette velem. Ezt nem vállalom, nincs pofám. Nem

mondta a fotózást megelőzően.

Miután a feladat értékelésére került sor, Tombor Zoltán jelezte, hogy szerinte ezúttal nem a legjobb és a legrosszabb képek kiválasztásával kellene kezdeniük, hanem arról kellene beszélniük a zsűritagoknak, hogyan pontozzanak, miután nem biztos, hogy fair helyzet állt elő a többi lánnyal szemben azután, hogy ketten nemet mondtak a feladatra.

Mérő Péter közölte, hogy ő mindenképpen megkülönböztetné Hawát és Gabit, amiért visszautasították a versenyfeladatot, függetlenül attól, milyen indokkal tették ezt.

Most hiába vagyunk itt mi, mint megrendelők. Én nem közöltem vele előtte, hogy lesz egy ilyen feladat. Ha ő azt mondta erkölcsileg vagy vallásilag, hogy nem vállalja, akkor azt tiszteletben kell tartani. Ettől ő nem kerülhet hátrányba, és pont

– jelentette ki Tomán Szabina, mire Mérő azt felelte, egyetért abban, hogy a modelleknek joguk van nemet mondani, ám szerinte ha nincs megkülönböztetés, az nem fair a többi versenyzővel szemben. A divattervező érvét Axante Vanessa is helyeselte, aki szerint ha most nemet lehetett mondani, akkor ezzel az erővel bármire nemet lehet majd a versenyben.

A nap végén Hawa és Gabi álltak szemben utolsókként Ördög Nórával az eredményhirdetés során, ám végül mindketten tovább jutottak, senki sem esett ki a versenyből.

A zsűri úgy döntött, hogy senkivel szemben nem lenne fair, ha ez alapján a feladat alapján bárkitől búcsúznánk. Se veled, sem Hawával szemben nem lenne fair, hogy csak azért, mert kiálltatok a saját testetek mellett, vagy hoztatok egy döntést, ami a saját testetekről szól, és nem hajtottak végre egy feladatot, emiatt kizárnánk titeket a versenyből. Ez a műsor nem erről szól, és azt is gondolom, hogy nem ez az az üzenet, amit képviselünk

fogalmazott a műsorvezető, ám hozzátette: a többiekkel szemben sem lenne fair, ha olyan esne ki, aki Hawáékkal ellentétben levetkőzött, ám ha tudta volna, hogy nem jár következményekkel, ha nemet mond, ő sem tette volna meg.

Gabi és Hawa végül hátráltatást kaptak a következő feladatra, ám egyelőre még nem tudni, pontosan mivel nehezítik majd a dolgukat.

The post Next Top Model Hungary: A zsűrit is megosztotta, hogy két versenyző nem volt hajlandó levetkőzni az aktfotózáshoz first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!