Női holttestet találtak a miskolci Tiszai-pályaudvar közelében

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Emberölés gyanúja miatt indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség ismeretlen tettessel szemben, írja a Police.hu. A járőrök egy bejelentés nyomán a szombat hajnali órákban a miskolci Tiszai-pályaudvar előtti Kandó Kálmán téren holtan találtak egy nőt.

„A nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal megindították a nyomozást” – olvasható a rendőrség közleményében. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van.

Bő két héten belül ez a harmadik haláleset, aminek egy nő az áldozata. Szentesen április 25-én az utcán bukkantak egy 52 éves asszony holttestére. Ott is nyomozás indult emberölés miatt, a gyilkosság gyanúsítottját, egy 22 éves helyi lakost péntek éjjel a város környéki erdőben találták meg holtan.

Április 28-án a Pest megyei Aszódon, szintén közterületen, egy társasház előtt bukkantak egy 34 éves piliscsévi nő holttestére. Róla kiderült, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pátroha községben egy ötvenes éveiben járó házaspár lényegében rabszolgaként dolgoztatta. Az 57 éves H. Bélát és 54 éves feleségét, akik nem tettek vallomást az ügyben, többek között halált okozó testi sértéssel gyanúsítják.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!