Egyre csak gyűlnek a programok Szeged egyetlen medencés éttermében, a Garden Bistro egészen nyárig be van táblázva jobbnál-jobb eseményekkel, legyen szó koncertről, vacsoraestről, gasztro- vagy éppen gyerekprogramról. Már az idei évben is több telt házas rendezvényt tudhat maga mögött a Garden Bistro, ebből most megvan a legújabb, ugyanis Kökény Attila koncertjére is pillanatok alatt elszaladt az összes jegy, így erre az áprilisi jegyre már nem, de minden másra (még) tudsz jegyet vásárolni.
A telt házas Nótár Mary és Péter Srámek koncert után tehát az április 25-én esedékes, egykori Megasztár-győztes Kökény Attila koncertjére is elfogyott minden jegy, aggodalomra viszont semmi ok, ugyanis nyár közepéig még rengeteg program van lefixálva Szeged egyetlen medencés éttermében. Kezdésnek rögtön most hétvégén érkezik a szegedi tavasz legédesebb hétvégéje, ugyanis péntektől érkeznek a Tiramisu csodák a Garden Bistroba: péntektől vasárnapig három ínycsiklandó, limitált szériás olasz desszertcsodát lehet kóstolni, ezek az alábbiak:
- Klasszikus Garden Tiramisu – a hagyományos recept friss, könnyed csavarral – 1990 Ft
- Dubai Pisztáciás Tiramisu – krémes, luxus ízvilág prémium pisztáciával – 2490 Ft
- Mangós Tiramisu – trópusi élmény, a mangó egzotikus édességével – 1990 Ft
Ezt követően a Balla Géza borvacsora következik, ami legfőképpen a borok és az ízek tökéletes összhangjáról szól majd, a hét különleges nedűtétel mellé a Garden séfek egyedi menüsorral készülnek, mutatjuk mindkettőt, kezdésként a bor-felhozatalt:
- Sauvignon Blanc 2024
- Királyleányka & Sauvignon Blanc 2023
- Rosé Kadarka 2024
- Kadarka Kolna 2023
- Feketeleányka Szikla 2022
- Cabernet Franc Szikla 2019
- Kadarisszima Desszertbor
A menüsor pedig a következő:
- Vendégváró: „Sajtok randija” – pogácsába töltött krémes sajtválogatás, friss fűszerekkel
- Hideg előétel – házi kacsamájpástétom, vajas fonott kalács, narancsos bébispenót saláta, karamellizált dióval
- Meleg előétel – Tépett kacsahússal töltött házi ravioli, grana padano mártással, rozmaringos vajcseppekkel
- Főétel – Marhapofa steak vajas burgonyafánkkal és kávés-csokoládés vörösboros mártással
- Desszert – Csokoládés-meggyes krémes, vaníliás-málnás fúzióval, roppanós réteggel
Itt még nem ért véget a közismert előadók névsora, április 11-én ugyanis az X-Faktor idei évadának egyik legnagyobb felfedezettje, Sárközi Roland és az ő mentora, Gáspár Laci érkezik a Gardenbe, júniusban jön Jolly, július közepén pedig Oláh Gergővel tartanak egy Sauska napot.
A soron következő eseményekről minden további infót IDE KATTINTVA találsz, asztalt pedig a +36 70 427 3366-os számon tudsz foglalni a Garden Bistroba, amit itt találsz:
- Garden Bistro & Beach
- 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
- +36-70-427-3366