Nyár közepén már szabadulhat Lagzi Lajcsi, ügyvédje szerint egyre jobb a zenész hangulata

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Közeleg Lagzi Lajcsi számára a szabadulás, nyáron már otthon lehet – értesült a Blikk. A 63 éves trombitaművész már több mint egy éve, hogy bevonult a baracskai Közép-dunántúli Országos Büntetés-Végrehajtási Intézetbe, hogy letöltse a 3 év 6 hónapos büntetését, amit víz-, gáz- és áramlopásért kapott. Az ügyvédje most beadta a bíróságra a reintegrációs őrizet iránti kérelmet, így ha minden rendben zajlik, és a székesfehérvári bíróság megadja az engedélyt, akkor Lagzi Lajcsi már nyár közepén otthon lehet.

Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi már vágja a centit – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2023.10.25.-i adás)

A kérelemben a boldogasszonypusztai otthonát jelölték meg tartózkodási helynek, ahol a 10 hónapos reintegrációs őrizetét tölti majd, így oda kell majd elvonulnia a börtönből való szabadulása után, lábán nyomkövetővel. 

Ügyvédje azt is elmondta a bulvárlapnak, hogy az elkerülhetetlen műtéti beavatkozásokat már nem a börtönkórházban, hanem idekint végzik majd el Lagzi Lajcsin, akinek a hangulata egyre jobb, miután valóban elérhető közelségbe került számára a szabadulás pillanata.

The post Nyár közepén már szabadulhat Lagzi Lajcsi, ügyvédje szerint egyre jobb a zenész hangulata first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!