Nyerő Páros: Berki Mazsitól megkérdezték, hogyan tudott továbblépni Berki Krisztián halála után

3 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Felelsz vagy merszeztek a Nyerő Páros játékosai a hétfői részben. Ekkor történt, hogy Hujber Ferenc elárulta, hány nővel feküdt le élete során, majd ő is feltett egy kérdést Berki Mazsinak: „Amikor meghalt a gyermeked apukája, hogy tudtál, hogy voltál képes egy új ember felé nyitni?”

Amikor az ember életében történik egy ilyen tragédia – főleg, hogy nekem ott volt a kislányom, tehát nem egyedül maradtam –, azt nagyon-nagyon rosszul éli meg. Viszont én egy hónapot adtam magamnak. Egy hónap után ébredtem rá, hogy ez, abban a formában, ahogy akkor ment, nem mehet tovább

– kezdte Berki, akinek néhai férje, Berki Krisztián 2022. május 6-án hunyt el. Kislányuk, Emma Katerina előző év novemberében született meg. A műsorban jelenlegi párjával, Kajári Zoltánnal szerepel.

Az édesanya azt mondta, a tragédia után alig evett, és párhónapos lánya is megállt a fejlődésben.

Egy-két hónapot lemaradt a fejlődésben, ezt én akkor megtapasztaltam. Akkor meg kellett ráznom magam – nem magam miatt, hanem miatta. Nekem ő adott akkor erőt.

Berki Mazsi ezután arról beszélt, hogy a két évvel ezelőtti nyáron úgy gondolta, soha többé nem lesz szerelmes, sosem fog többé úgy érezni egy férfi iránt, mint amit a gyereke apja iránt érzett. Hozzátette:

Nagyon hálás vagyok, hogy akkor nyitottam. Bárki, aki ilyen helyzetbe kerül az életben, én csak azt mondom, hogy nyisson és adjon esélyt a boldogságnak, mert a múltunk megtörtént, nem lehet rajta változtatni, viszont minden ember megérdemli azt, hogy boldog lehessen és boldogan élje le az életét.

Kapcsolódó

The post Nyerő Páros: Berki Mazsitól megkérdezték, hogyan tudott továbblépni Berki Krisztián halála után first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!