Ő volt az a fiatal, aki a milliárdos exkonzul mellett ült a lezuhant műrepülőben

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Magyari József mellett a 26 éves Krisztián volt a másik áldozata annak a repülőbalesetnek, ami április 13-án történt Martonvásár közelében. A 60 éves budapesti üzletember, egykori szingapúri nagykövet vezette a gépet, amit egy ismert, magyar műrepülőpilótától vásárolt. Mindketten szörnyethaltak a becsapódáskor. A tragikusan elhunyt fiatalember édesanyja először szólalt meg a tragédiáról.

A Bikknek elmondta, hogy a család jól ismerte a gépet vezető dr. Magyari Józsefet, akit önzetlen, segítőkész, csupa szív embernek tartottak. A katasztrófa napján mindkét fia, Krisztián és öccse is tervezte a repülést, ám a felszállásra végül csak Krisztián ment el. Ő amúgy nem kötődött különösebben a repüléshez, ám az öccse rendszeresen kijárt a reptérre.

A tragédia körülményeiről a család sem tud több részletet, mint amit eddig nyilvánosságra hoztak, azaz, hogy a pilóta valószínűleg rosszul lett.

Krisztián édesanyja azt is megemlítette a lapnak, hogy a fiának nem temetése lesz, egy búcsúztatón engedik el utolsó útjára. 

A balesetet egy hirtelen rosszullét vagy egy elhibázott manőver okozhatta. Erről egy repülési szakértő beszélt korábban. Az eset kapcsán nyilatkozó Madas László, igazságügyi légiüzelemtetési szakértő nem tartotta valószínűnek a motorhibát: “Nem túl nagy területen szóródtak szét a gép roncsai, ez annyit jelent, hogy gyakorlatilag függőleges sebességgel rendelkezett a légijármű, vízszintes sebességgel nem igazán”.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó (via ORFK)

The post Ő volt az a fiatal, aki a milliárdos exkonzul mellett ült a lezuhant műrepülőben first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!