Önkormányzati képviselőt ért halálos áramütés a ráckevei gyümölcsösben

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Meggyet szedtek egy rázógéppel, és a gép hozzáért a magasfeszültségű vezetékhez – ez okozhatta két embernek a halálát egy ráckevei gyümölcsösben pénteken, értesült az RTL Híradó.

Információik szerint a gazda Bécsi Balázs, Ráckeve fideszes önkormányzati képviselője volt. A baleset akkor történt, amikor a meggyrázó géppel szüreteltek a város szélén lévő gyümölcsösben, és a gép valahogy beakadt a fent futó magasfeszültségű vezetékbe. A gazda azonnal meghalt, a traktort vezető munkatársát akkor rázta meg az áram, amikor ki akart szállni a járműből.

A 44 éves és egy 47 éves életét már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghaltak. Rajtuk kívül még ketten megsérültek a balesetben. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított nyomozást.

Ráckeve Facebook-oldalán már péntek este hírt adtak a férfi haláláról. Mint írják, Bécsi Balázs „kiegyensúlyozott, véleményéért határozottan kiálló embernek ismertük meg, aki számos szakkérdésben segítette a testület tájékozódását.” Bécsi Balázst a város saját halottjának tekinti.

(Kiemelt kép: RTL)

The post Önkormányzati képviselőt ért halálos áramütés a ráckevei gyümölcsösben first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!