„Önnel ellentétben soha nem írt alá túlárazott szerződéseket, nem vett részt a jogállam leépítésében”- írta Tompos Márton Magyar Péternek Hadházy Ákosról

2 hete ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Van egy kis kakaskodás Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és Magyar Péter, messiás a Tisza Párt alelnöke között: múlt héten előbb Hadházy írta meg, hogy Magyar a Diákhitel Központ vezetőjeként visszás szerződéseket kötött, amire válaszul Magyar lerogánozta Hadházyt, aki viszont erre válaszul lefideszezte Magyart.

A kommentekben zajló eszmecsere egy pontján Magyar azzal érvelt:

„Egyébként pont azért nem üti meg már sok magyar ingerküszöbét a korrupció súlyos szintje, mert Ön naponta 2-3 ilyen ügyet »promotál«, köztük teljesen szabályos és hasznos beruházásokat is befeketítve. Ez így sajnos kontraproduktív."

Erre reagált Tompos Márton, a Momentum országgyűlési képviselője is, aki azt írta Magyarnak:

„A korrupció azért éri el sok-sok magyar ember ingerküszöbét, azért tud Ön is politikai pártot szervezni erre az indulatra, mert Hadházy Ákos vagy az Ön által »propagandistázott« újságírók és szerkesztőségek feltárták ezeket az ügyeket. Képtelenség az az állítása, hogy ha Hadházy Ákos nincs, és nem tudunk például Orbán hatvanpusztai kastélyáról, a lombkoronasétányról vagy Mészáros Lőrinc viselt dolgairól, akkor az embereket jobban zavarná a korrupció, mint ma. Ön megvádolt valakit, akinek a tisztességéhez és korrupcióellenes munkájához nem fér kétség. Aki Önnel ellentétben soha nem írt alá túlárazott szerződéseket, aki nem vett részt a jogállam leépítésében. Hadházy Ákosra szükség van és szükség lesz a Fidesz utáni világban is. Kérem, próbálják meg rendezni a viszonyt, mert ez a széthúzás pont ugyanolyan, mint ami miatt hiteltelen az ellenzék jelentős része. Senkinek se jó - a Fideszen kívül!”

Tompos Facebook-bejegyzése alább megtekinthető, Magyar Péter jelen állás szerint (7 óra 40 perckor) még nem kommentelt alá semmit.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!