Orbán Ráhel nyilvánossá tette az Instagramját, és ezzel egy varázslatos világ nyílt meg előttünk

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A miniszterelnök legidősebb, saját lábán álló és babaruhákat áruló lánya szerda reggel a jelek szerint azzal a gondolattal ébredt, hogy megengedi a pórnépnek is, hogy betekintést nyerjenek abba a világba, ahol ő mozog, mert hirtelen nyilvánossá tette az Instagramját. Pontosan fél nappal azután, hogy kiposztolta egy szépen megkomponált videóban, ahogy a Pesti Vigadóban bemutatták „a BOTANIQ Collection ernyőmárkáját a hazai és a nemzetközi szakma, valamint a média képviselőinek”.

Az nem derült ki, hogy mely média mely képviselőinek mutatták be ezt az új brandet, vagyis a Botaniq Collectiont, amiről már 2023 végén megírta a G7, hogy Orbán Ráhel férje, Tiborcz István ezen a néven épít új brandet a kisebb luxusszállói köré.

A videó alapján viszont biztos, hogy a bemutatót, vagyis ahogy Orbán Ráhel írja, a BOTANIQ „tanösvény” végigjárását, vagyis „az egységeket bemutató »titkos kertek« megismerését” élőben élvezhette a Viasat luxusfeleséges műsorából ismert Vasvári Vivien, illetve Dobó Kata, Rubint Réka és Rogán Cecília is, akiket a színpadról eközben a Kölyökidőből ismert Szekeres Nóra szórakoztatott. A videó szerint Tóth Gabi és Zimány Linda nem voltak ott, de lelkesen lájkolták Orbán Ráhel reels-videóját az oldalon, ami remélhetőleg a továbbiakban is nyitva marad, hogy továbbra is láthassuk a gazdagok, szépek és tehetségesek varázslatos világát.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!