Orbán Viktor is reagált a konvojában történt halálos balesetre

3 hónapja ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Baleset érte Orbán Viktor miniszterelnök konvoját Németországban. Az ütközésben egy rendőr meghalt, egy másik pedig megsérült – írtuk meg hétfőn a történtek után. Most kiderült, hogy reagált Orbán Viktor is a konvojában történt halálos balesetre.

A Blikk megkereste Havasi Bertalant, aki kiemelte, hogy az Orbán Viktort szállító autó nem volt érintett abban a stuttgarti balesetben, amelyben sajnos elhunyt az Orbánt kísérő konvoj egyik motoros rendőre. Havasi hozzátette: „Orbán Viktor kondoleáló levelet küldött a német kancellárnak és a stuttgarti rendőrfőnöknek; a megrendülését és együttérzését fejezte ki a tragikus baleset kapcsán.”

BMW-VEL ÜTKÖZTEK

Mint megírtuk, súlyos baleset érte Orbán Viktor stuttgarti konvoját. A miniszterelnök a repülőtérre tartott, amikor a kíséretéhez tartozó két motoros rendőr összeütközött egy BMW-vel. A baleset 11 óra 15 perc körül történt, a stuttgarti Degerloch városrészben lévő Albplatzon. A jelenlegi információk szerint a balesetet egy 69 éves nő okozta, aki figyelmen kívül hagyta az elnöki autókonvojnak kijelölt útzárat, és áthajtott rajta. A tilos jelzés ellenére kanyarodott balra, majd elütött egy 61 éves motoros rendőrt, aki Orbán Viktor autóját kísérte. 

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!