Öregembernek maszkírozva szólt vissza online zaklatóinak Kate Beckinsale, egyben Anna Nicole Smith 1994-es esküvőjét is megidézte

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kate Beckinsale a minap videóval cáfolta azokat az online terjengő feltételezéseket, miszerint valaha is átszabták volna az arcát. Mint akkor leírta, húsz éve bármit posztol, mindig megvádolják azzal, hogy plasztikai műtétjei voltak, noha ez nem igaz. Arra kérte követőit, hagyjanak fel az effajta zaklatásával. Ez a posztja azóta törlésre került a közösségi oldalán, kedden azonban több újat is feltöltött.

Legújabb Instagram-fotóin és -videóin öregembernek maszkírozva, vőlegénynek öltözve, kerekesszékben ülve szerepel az ötvenéves színésznő. Az egyik felvételen még egy műhere is kilóg a nadrágjából.

Új alku. Mostantól ez minden, amit kaptok tőlem. Remélem, ezt kevésbé felháborítónak és jobban a koromnak megfelelőnek tartjátok. Sayonara, ribancok

– írta egyik képéhez Beckinsale.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés

Egyik másik fotója Anna Nicole Smith és J. Howard Marshall harminc évvel ezelőtti esküvői képét idézi. A modell akkor 26, milliárdos olajmágnás férje pedig 89 esztendős volt.

Mutatjuk először Kate Beckinsale verzióját:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés

És az inspirációt adó, eredeti fotót:

26 year old Playboy model Anna Nicole Smith and 89 year old billionaire oil tycoon J Howard Marshall on their wedding day in 1994. Their marriage lasted fourteen months until Marshall’s death in 1995. pic.twitter.com/e7PLIBcJxv

— Historic Vids (@historyinmemes) October 4, 2022


Smith és Marshall házassága egyébként végül 14 hónapig, a férfi haláláig tartott. Az özvegy ezután pereskedni kezdett elhunyt férje fiával az örökség miatt, de az ügy végét egyikük sem élte meg. Anna Nicole Smith életéről pár éve jelent meg hosszabb anyagunk, ami itt olvasható:

Kapcsolódó
„Életem során mindenki bántott” – a 15 éve elhunyt Anna Nicole Smith neve összeforrt a tragédiával
A napokban jelentették be, hogy nemsokára érkezik az életrajzi film az egykori címlaplányról, aki 39 évesen gyógyszer-túladagolásban halt meg.

The post Öregembernek maszkírozva szólt vissza online zaklatóinak Kate Beckinsale, egyben Anna Nicole Smith 1994-es esküvőjét is megidézte first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!