Óriási kapushibával majdnem elszórakozta győzelmét az Arsenal

2 hete ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Őrült mérkőzést játszott egy mással a Tottenham és az Arsenal az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának rangadóján. A csata a hazaiak számára a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik hely szempontjából, a vendégeknek a bajnoki cím miatt volt létfontosságú.

Nagyszerűen kezdett az Arsenal, a 15. percben Saka jobb oldali szögletét követően Höjbjerg öngóljával szerzett vezetést (0-1). Hét perc múlva örülhettek a hazai drukkerek, de csak kis ideig, Van de Ven hiába egyenlített, a videobíró lest jelzett.

A 27. percben növelte előnyét az Arsenal, Saka ugrott ki a védők közül és 10 méterről nem hibázott (0-2). Sőt, a 38. percben Rice szögletét Havertz közelről bólintotta a kapuba (0-3).

A meccs kétharmadáig nem tűnt úgy, hogy ebből még izgalmas hajrá lehet, talán még akkor sem ijedtek meg a vendégek, amikor a 64. percben egy hazagurított labdát Raya kapus egyszerűen Romero mellére emelte, aki köszönte szépen és 16 méterről kilőtte a jobb alsót (1-3).

A 85. percben Rice megrúgta Daviest a tizenhatoson belül, a VAR jelzett, a játékvezető pedig – aki elsőre továbbot intett – megvideózta az esetet és befújta a büntetőt. Azt Szon a jobb felső sarokba bombázta (2-3).

Ennél többre azonban nem futotta, ugyan saját magának nehézzé tette a meccset, végül csak behúzta a három pontot az Arsenal.

Premier League, 35. forduló

Tottanham–Arsenal 2-3 (0-3)
gól: Romero (64.), Szon (87., 11-esből), illetve Höjbjerg (15., öngól), Saka (27.), Havertz (38.)

 

Bournemouth – Brighton 3-0 (1-0)
gól: Senesi (13.), Unal (52.), Kluivert (87.)

Kapcsolódó
Mesterhetest szerzett az Arsenal félelmetes csatártehetsége
Nem véletlen, hogy két válogatott is harcol a megszerzéséért.

The post Óriási kapushibával majdnem elszórakozta győzelmét az Arsenal first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!