Óriási magyar siker! Bejutott az amerikai tehetségkutató élőshow-jába Attraction Látványszínház junior csapata

2 hónapja ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A budapesti Attraction Látványszínház 2013-as sikere után, amikor is megnyerték a Britain’s Got Talent tehetségkutatót – most a fél világ szeme ismét a magyarokon van. Az Attraction utánpótlása, azaz az Attraction Juniors csapata – amely 2 évvel ezelőtt ugyancsak tarolt a Britain’s Got Talent-ben – bejutott Amerika egyik legnagyobb tehetségkutató versenyének a Los Angeles-i élőshow-jába. 

Szerintem ez egy fantasztikus élmény, én azt gondolom. Nagyon nagy siker volt, megkaptuk a 4 igent. Úgyhogy ez már innentől kezdve az élő műsort jelenti. Ez egy hatalmas nagy öröm számunkra” – nyilatkozta a Tények Pluszban Szűcs Zoltán, társulatvezető-koreográfus, akinek a fia vezeti a látványszínház Juniors csapatát.

Szűcs Marci bevallotta, azért is volt fontos nekik teljesíteni a tengerentúli tehetségkutatóban, mert szerettek volna az Attraction felnőtt csapatának a nyomdokába lépni. “Óriási nagy megtiszteltetés, hogy az amerikai színpadon ekkora sikert tudtunk aratni, és a zsűrinek is nagyon tetszett” – meséli. Előadásukról elmondta, hogy szerették volna Amerikának megmutatni az amerikai álmot: “Egy olyan produkciót vittünk a színpadra, amivel másak voltunk, mint a felnőtt Attraction, mert összekevertük az árnyékot énekléssel is”.

Előadásuktól mindenki szava elállt. Bár továbbjutottak és mindent megtesznek a győzelemért, Szűcs Zoltán elmondta, nem ez a legfontosabb a számukra: “Mindig azt szoktam mondani, hogy az utat kell megélni, és ezeket az élményeket, mert hihetetlen nagy dolog”.

A junior csapat most teljes bedobással készül az élő-show-ra. A csapat legkisebb tagja 8 éves, míg az idősebbek 16-18 évesek, ám a nagy korkülönbség ellenére is tökéletes közöttük a harmónia. Szinte a hét minden napján órákat próbálnak.

The post Óriási magyar siker! Bejutott az amerikai tehetségkutató élőshow-jába Attraction Látványszínház junior csapata first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!