„Óriási szükségünk van rátok ahhoz, hogy a két hazai találkozónkat megnyerjük” – a szurkolóknak üzent a kiesés elől menekülő Újpest

2 hete ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Azzal, hogy a Kisvárda legyőzte a Fehérvárt, az Újpest pedig kikapott Debrecenben, három fordulóval a vége előtt felcsillant némi reménysugár a Várda számára a bennmaradásra, mivel hat pontra csökkentette a hátrányát a lilákkal szemben.

Az Újpest legutóbbi négy bajnokiján nem szerzett pontot, viszont a következő két találkozóját odahaza vívhatja: előbb a 7. Diósgyőrt, majd a 9. Kecskemétet fogadja.

„Tisztában vagyunk a helyzettel, és azzal is, hogy óriási szükségünk van rátok ahhoz, hogy a két hazai találkozónkat megnyerjük. (…) Most minden energiánkat abba kell fektetnünk, hogy együtt harcoljunk ki két győzelmet a két hazai mérkőzésen. Mind a két párharc létfontosságú, így a Kecskemét ellen a belépés ingyenes lesz mindenkinek, aki most szombaton érvényes jeggyel rendelkezik a DVTK-val vívott összecsapásra” – olvasható az Újpest Facebook-oldalán Benczédi Balázs ügyvezető felhívása.

Az Újpest eddigi 15 hazai bajnokiján 20 pontot gyűjtött, ennél kevesebbet csak a Kisvárda (19), valamint a Mezőkövesd (9) szerzett vendéglátóként, vagyis az a két csapat, amelyik a „rendes” tabellán is mögötte található.

The post „Óriási szükségünk van rátok ahhoz, hogy a két hazai találkozónkat megnyerjük” – a szurkolóknak üzent a kiesés elől menekülő Újpest first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!