Óriásit bakizott Marics Peti a Zsákbamacska műsorvezetőjeként

2 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szombaton VIP adással indult a Zsákbamacska második évada a TV2-n. A megújult game-show-ban elsőként Marics Peti és Pető Brúnó párosa debütált műsorvezetőként. Az előbbi azonban egy gigabakiba futott bele, rögtön az első adásban.

 Sajtóklub

Stohl András volt a Zsákbamacska VIP egyik játékosa – Fotó: Sajtóklub

Miközben Stohl Andrással játszott a műsorvezető, Marics Peti teljesen megzavarodott, hogy melyik kulcsot vette le ő, és melyik kulcs tartozik a színészhez. Hirtelen nem emlékezett arra kristálytisztán, hogy vajon a bal kezében vagy éppen a jobb kezében lévő volt Stohl kulcsa.

“Melyik az enyém?” – kérdezett rá a színész, mire Marics kicsit hezitált. Ekkor Stohl Andrásból kitört a nevetés, majd pedig az egész stúdió is zengett a hahotázástól. 

Akkor a fiatal énekes még javában próbált visszaemlékezni arra, hogy mégis melyik kezével nyúlt a színész kulcsához. Végül arra jutott, de még akkor sem tűnt 100 százalékosan biztosnak, hogy a bal kezében lévő tartozik Stohlhoz.

Azzal a kulccsal amúgy a színész 500 ezer forintot nyert, viszont ha mégis a másik kulcs lett volna az övé – ami könnyűszerrel megeshetett -, akkor viszont már egy jóval komolyabb összeg, 1 millió forint ütötte volna a markát.

Maricsnak mindenesetre ez biztosan jó tanulópénz volt, hogy egy game-show műsorvezetőjének ilyenekben nem szabad hibázni.

The post Óriásit bakizott Marics Peti a Zsákbamacska műsorvezetőjeként first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!