Origo: Magyar Péter gyakran olyan képet vág, mint aki félelmében beszart

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Vona Gábor undorítóbb, mint egy darab szarírtuk 2016 végén szándékosan túlozva, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy amit az udvaribolond-média művel a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjével, az egy fejlett, felvilágosult országban már tényleg túlzásnak tűnik. (Ezt később a Valótlanul című filmünkben is hosszan kifejtettük.)

Eltelt hét év, és már ott tartunk, hogy az Origo nevű nemzeti szexlap azzal próbálja lejáratni a mostani legnagyobb ellenzéki párt vezetőjét, hogy úgy néz ki, mint aki beszart.

A Facebook-kommentelők nyelvén kommunikáló kormányzati plakátkampány után itt a kiscsoportos óvodások stílusában gúnyolódó keresztyén-konzervatív újságírás.

A Testőrök között lapító, félelmében hasmenést kapó Magyar Péter és társai – itt vannak a legújabb mémek! című cikkben mindössze ennyi olvasható:

„A saját feleségét lehallgató Magyar Péter a mém-gyártás központja lett. Nem véletlenül. A »ne féljetek« szánalmas szlogennel kampányol – mégis, egy normális embernek mitől kellene félnie? –, de magát testőrökkel veszi körbe, ráadásul gyakran olyan képet vág, mint aki félelmében összecsinálja magát: ez a Poloska Petinek gúnyolt baloldali figura.”

Majd következik egy közel húsz „mémből” álló galéria, ami Magyar Pétert és a sajtót gúnyolja, de – szokás szerint – az összes „mémet” kormánypárti Facebook-oldalak vagy megafonos influenszerek gyártották.

Magyar Péter retteghet! (Csak be ne szarjon.)

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!