Orosz Barbara a távházasságáról: „Féltékenységgel, hisztivel mindent elronthatunk”

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Orosz Barbara utoljára 5 hete látta a férjét. Akkor, amikor a francia származású párja, Flor meglepte az első házassági évfordulójuk alkalmából Budapesten. Alig várják, hogy június 3-án egy teljes hetük legyen az ünneplésre Párizsban. „Sokat teszünk ezért a kapcsolatért, főleg a szeretetet, az odafigyelést és a kommunikáció fontosságát emelném ki”mesélte a BEST magazinnak a Mokka műsorvezetője, aki a közösségi oldalain hasonló élethelyzetben lévő nőknek ad tanácsot.

Orosz Barbi

Orosz Barbaráék ritkán láthatják egymást, de a boldogságuk töretlen – Fotó: Sajtószoba

Próbálom tartani mindenkiben a lelket, aki hozzám fordul tanácsért. Szerintem egy távházasság sikere nagyrészt fejben dől el. Ha az erős érzelmek mellett van szövetség, közös cél, terv, vízió, akkor nincs helye a nyafogásnak, mindent ki lehet bírni. Lehetsz közel akkor is, ha több ezer kilométer választ el, és távol attól még, hogy mindennap együtt ültök a kanapén. (…) A felesleges féltékenységgel, a számonkéréssel, a hisztivel vagy a drámázással szerintem mindent el lehet rontani. (…) Rengeteg fotót és videót küldünk egymásnak a nap minden szakában. Gyakran magyarul küld romantikus üzeneteket, vagy virágküldő szolgálattal egy csokrot, ami lenyűgöz, hogy még ezzel is foglalkozik” – árulta el Orosz Barbara, aki egy éve él távházasságban.

A tévés amúgy ha épp nem a Mokkát vezeti, vagy a Tűsarkat forgatja, akkor a badacsonyi házfelújítással tölti a szabadidejét. Az első közös otthonukat az esküvőjük harmadik házassági évfordulóján foglalják majd el, és azt tervezik, nemcsak ők, de a francia rokonok és Orosz Barbara családja is ott lesznek.

Bővebben a BEST magazin legfrissebb számában!

BEST magazin

The post Orosz Barbara a távházasságáról: „Féltékenységgel, hisztivel mindent elronthatunk” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!