Összeverte az órán a tanárát egy 16 éves fiú Szolnokon, székkel és ököllel is ütötte a nőt

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Összeverte egy székkel a tanárát egy 16 év körüli kamaszfiú egy középiskolában Szolnokon – számolt be a Tények. A 38 éves pedagógus csupán arra kérte, hogy folytassa a megkezdett feladatot, mire a diák: “K@rvára irritáló  vagy! Megöllek!” – üvöltötte a nőnek, miközben a a felkapott székkel többször is fejbe ütötte. A tanár próbált védekezni, de nem járt sikerrel: megsérült a koponyája és a karja.

Kihátrált a tanteremből, de a diák követte őt és a folyosón ököllel kezdte verni áldozatát.

A brutális eset még a tavalyi tanévben történt. A tinédzserkorú támadó ellen csak most emeltek vádat, felfüggesztett szabadságvesztést és pártfogó kirendelését kérte az ügyészség.

Egy, a Tényeknek nyilatkozó pszichológus szerint a fiú azért viselkedhetett így, mert túlságosan impulzív, emiatt nem tud különbséget tenni agresszió és erőszak között.

Nem ez az első eset, hogy diák rátámad egy tanárra. Egy győri iskolában 2019 végén késelte meg az egyik fiú a tanárt, Mezőtúron pedig videóra vették a diákok, ahogy többen megaláznak egy pedagógust óra közben.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények via Ügyészség

The post Összeverte az órán a tanárát egy 16 éves fiú Szolnokon, székkel és ököllel is ütötte a nőt first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!