Összevesztek, kilökte barátnőjét a tizedikről egy győri férfi

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 33 éves férfi ellen, aki kilökte a barátnőjét a tizedik emeletről. 

Az ügyészség.hu beszámolója szerint a győri férfi a párjával és az édesanyjával költözött 2023 januárjában az édesanyja által bérelt győri panellakásba, a tizedikre. Időközben odaköltözött még az édesanya unokája is a családjával, így a lakásban rövid időn belül már hatan éltek. A szerelmesek viszonya 2023 márciusára megromlott, a férfinek lett egy új kapcsolata is, emiatt sokszor veszekedtek. 

A tragédia napján – 2023 márciusában – ismét összeveszett a pár, dulakodtak, majd a férfi kijött a szobájukból. Barátnője sírni kezdett, és az ablakot is kinyitotta, amit az egyik otthon lévő családtag észrevett, és szólt is a párjának. A férfi ekkor visszament a szobába, üvölteni kezdett a barátnőjével, majd megragadta és kilógatta az ablakon. A nő küzdött, megpróbált visszamászni, de nem sikerült, és lezuhant a tizedikről. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A büntetett előéletű, letartóztatásban lévő férfi ellen emberölés miatt emeltek vádat. Amennyiben beismeri a tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év börtönt kap.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Összevesztek, kilökte barátnőjét a tizedikről egy győri férfi first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!