Osváth Zsolt megmutatta: Ilyen keményen küzd céljai eléréséért

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hatalmas sikert aratott tavaly a hosszú évek után feltámasztott Sztárbox az RTL-en, így nem is csoda, hogy szinte azonnal bejelentette a csatorna, hogy idén jön a folytatás. Az azonban hétpecsétes titok egyelőre, hogy mely celebek mondtak igent a 2024-es szériára. Nem is olyan régen azonban a Reddit egy influenszerekkel foglalkozó csoportjában már több nevet is bedobtak és Osváth Zsolt neve is felmerült, ugyanis az egyik Instagram-posztjában bokszedzésen láthatták a nézők.

 Ilyen keményen küzd céljai eléréséértA videós tartalomgyártó akkor reagált is a pletykákra – elárulta, ott lesz-e a ringben:

„Csak a tisztánlátás végett. A Sztárbox egy korrekt formátum, de legfeljebb a menetet jelző táblát vinném bikiniben, egy szabadszemmel jól látható összegért. Ezek a sztorik nem azért születnek, hogy találgatásokba bocsátkozzon bárki, vagy cikkezzenek róla, ezt tisztáztam a sajtóval is. Most ehhez van kedvem épp. Egyszerűen az van, hogy az edzőm a boxot preferálja, én meg állba akarom egyszer vágni büntetlenül és erre csak így van lehetőségem” – írta többek között Instagram-történetében a celeb, akit most már az Adom a napom legújabb évadában is bokszkesztyűben láthattunk.

Hogy mi az igazság mindezzel kapcsolatban az még mindig rejtély, az azonban kétségtelen, hogy Zsolt igen keményen küzd a céljai eléréséért!

Kövesd te is Zsolt egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Osváth Zsolt, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Osváth Zsolt megmutatta: Ilyen keményen küzd céljai eléréséért first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!