Pécsi Ildikó fia elárulta, mi történt valójában a színésznő házával

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos 2020 hunytak el. Azóta üresen állt gödöllői otthonuk. Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka terjengett arról, mi történt az egykori legendás színésznő házával. Nem olyan régen építkezés volt látható a telken, melyből sokan arra következtettek, lebontásra kerül a ház. 

Pécsi Ildikó

Fotó: Birton Szabolcs

A színésznő fia, Szűcs Csaba most elárulta, mi is lett az öröksége sorsa. „Ragaszkodtam hozzá, hogy a ház és a kert maradjon meg, amikor az öröklés után elkezdtem foglalkozni az ingatlannal. Erre az ingatlanbefektető nekem ígéretet tett, és ez meg is történt. Ezen a telken egy ház állt, és ez most is ott áll, nagyon nagy szeretettel lakják. A ház környéki kert, a növényekkel pedig csak egy picit kisebb lett, a telek megosztása miatt. És ami nincs ott, azokat L. Péterfi Csaba vitte el a Művészetek Házához és gyönyörűen virágoznak.”

Mint mondja, tisztában van azzal, hogy szülei imádták a házukat, ő maga viszont sosem titkolta, bármi történjék is, nem szeretne ott élni. Majd hozzátette, a tévhit ellenére, nem fog 12 ikerház épülni a telekre. „Az ingatlan azt remélem, hogy rendben van és, hogy több embernek fog örömet okozni, mint alaphelyzetében okozott. Nagyon jól tudták a szüleim, hogy én nem fogok Gödöllőn lakni. Én őket látom abban a házban, és nem tudtam elképzelni ott a folytatást. Azt hiszem három, vagy négy ingatlan épül erre a hatalmas telekre még. Tehát nem egy család, hanem mondjuk hat család fog nagyon boldogan élni a szüleim telkén.”

Én hiszem, hogy nem lett elherdálva ez az örökség. És hiszem, hogy a szüleim is ha fentről lenéznek, boldogan néznek le, mert kezelve lett ez a terület. De a ház és az imádott növények bár egy picit kisebb helyen, ott vannak mozdulatlanul.

(via)

The post Pécsi Ildikó fia elárulta, mi történt valójában a színésznő házával first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!