Pécsi Ildikó fia tagadja, hogy elherdálta szülei vagyonát – Kiderült, mi lett a családi házzal

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pécsi Ildikó utolsó éveiben már csak ritkán esett szó szakmai sikereiről, sajnos sokkal inkább a családi drámák kerültek a középpontba. És annak ellenére, hogy nem ő, hanem fia állt ezek középpontjába, az ő életét is jócskán megnehezítették. Fia, Szűcs Csaba most több találgatás végére is pontot tett azzal, hogy mesélt a Kiskegyed műsorában.

Édesanyja halála után számtalan vád érte, a legsúlyosabb talán az volt, hogy elherdálta szülei vagyonát és a csodálatos gödöllői otthont, amiben sok-sok boldog éven keresztül élt együtt a család. Szűcs Csaba nem titkolja, rettenetesen rosszul érintették a családi házzal kapcsolatos valótlan állítások, ezért most kifejtette, mi is történt valójában. „Hadd ragadjam meg a lehetőséget, nem lett elkótyavetyélve, ez egy hatalmas terület volt – kezdte Pécsi Ildikó fia. – A hatalmas területet nem tudod felhasználni úgy, hogy valaki azt egyben megvegye. Én ragaszkodtam ahhoz, hogy úgy folytassuk, hogy a szülői ház és a szülői házhoz tartozó édesanyám imádott kertje megmaradjon. Ez megmaradt, ez ott van, de erről soha nem szól a fáma. Egy nagyon helyes házaspár, aki kutyákat tenyészt, vette meg. Az édesanyám kedvenc növényei a ház környéki kerthez tartoznak. Ez megvan, kisebb lett, és valóban fel lett osztva, de én ezt olyan szemüvegen keresztül nézem, hogy azon a gyönyörű területen, ahol imádtak a szüleim élni, most egységnyi helyen még több ember fog boldogan élni reményeim szerint, mert lesz ott még három ház. A házuk meg ott van, érintetlenül, és kutyusok rohangálnak körülötte. Én úgy gondolom, hogy ez nincs elkótyavetyélve” – mondta Szűcs Csaba.

Hozzátette, hogy a magát megnevezni nem kívánó informátorok arról is hamis információkat terjesztettek, hogy ő áron alul adta el az ingatlant és az ahhoz tartozó területet. A házhoz egyébként mai napig zarándokolnak a rajongók, és kíváncsian fürkészik, hogy mi lett a házzal. Sőt, Pécsi Ildikó fia is visszalátogatott oda nemrég, és megnyugvást hozott számára, hogy úgy látta, minden rendben van az ingatlannal, jól érezte magát a családdal, akik azóta beköltöztek. Szívesen ment oda, akárcsak a máriabesnyői temetőbe, amihez édesanyja ragaszkodott. „Egészen fantasztikus látni, hogy a síron mindig friss virág van, mindig rendben van. Nekem nagyon jó érzés, nagyon-nagyon jó, hogy ennyire szerették őket. Mennyire szerették ezt a két embert, hogy még mindig ott vannak velük, egy picit meglátogatják, visznek  virágot, egy mécsest, ez zarándoklás.”

Kiemelt kép: Archívum Story-Best/fotocentral.hu

The post Pécsi Ildikó fia tagadja, hogy elherdálta szülei vagyonát - Kiderült, mi lett a családi házzal first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!