Polgár Árpád a kétlaki életről: „Ha az ember megengedheti magának, akkor miért ne”

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde már évek óta kétlaki életet élnek, az év felét Floridában, a másik felét pedig Magyarországon töltik.

Polgárék

A Polgár házaspár – Fotó: Birton Szabolcs

“Május végén már otthon leszünk és novemberig maradunk is. Ennyi pont elég Magyarországból, mert a hatodik hónap vége felé már vágyom ide, hiányzik a napsütés, a nyugalom. (…) Ha az ember megengedheti magának, hogy ilyen kettős életet éljen, akkor miért ne”indokolta a Metropolnak az üzletember a kétlaki életüket.

Felesége elárulta, ugyan nagyon szeretnek Amerikában is lenni, azt azonban soha nem tudnák elképzelni, hogy végleg elhagyják Magyarországot.

Polgárék legutóbb New Orleansba utaztak, hogy megünnepeljék a 25. házassági évfordulójukat. “Ez egy különleges hely szerintem, mert extrém, vicces, néhol kicsit túl bulis, de mégis van egy olyan kisugárzása, amit nagyon szeretünk. Ketteseben utaztunk” – mesélte Polgár Tünde. Kiderült, a házaspár azért utazott pont oda, mert ott mindketten tudnak lazulni: az üzletember nagyon zeneorientált, New Orleansban pedig egymás hegyén-hátán vannak klubok, neje pedig a gasztroimádatát élheti ki. “Mindenféle őrültséget tudok ott enni” – vallotta be.

The post Polgár Árpád a kétlaki életről: „Ha az ember megengedheti magának, akkor miért ne” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!