“Próbálom visszaadni Szegednek azt, amit én kaptam” – Kenderessy Szabó Gáborral beszélgettünk a Szegedi Arcokban

1 hét ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szeged mindig is büszkélkedhetett olyan emberekkel, akik nem csak magukért, hanem a közösségért is tesznek. Egy ilyen kivételes személy Kenderessy Szabó Gábor, a Nextend Cleaning Kft. tulajdonosa, aki nemcsak vállalkozóként, hanem aktív közösségi szereplőként is megmutatja, hogy milyen értékek számítanak valójában.

A Szegedi Arcok rovatban rendszeresen bemutatjuk azokat a személyeket, akik kiemelkedő munkát végeznek Szegedért és annak közösségeiért. Kenderessy Szabó Gábor egy büszke édesapa és elkötelezett szegedi, aki szívélyesen fogadott bennünket otthonában, hogy megossza velünk élete és vállalkozása történetét.

A leginkább hangsúlyozott téma Gáborral a beszélgetésünk során az, hogy családokat támogatnak, akik nincsenek könnyű helyzetben, és akiknek segítségre van szükségük. Igyekeznek akár egy szeptemberi beiskoláztatást magukra vállalni, de előfordul, hogy ajándékokkal, vagy munkával segítik a családokat.

Gábor jövőbeli tervei között szerepel az ingyenes ételosztások szervezése Szegeden, hogy még szélesebb körben tudjanak segíteni a rászorulókon. Ezek az intézkedések azt mutatják, hogy Gábor és a Nextend Cleaning Kft., nem csupán üzleti szempontokat tartanak szem előtt, hanem elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás és az emberség iránt is.

Gábor nemcsak a Nextend Cleaning Kft. alapítója, hanem a cég működésének is meghatározó alakja. Számára kiemelten fontos, hogy a dolgozók optimális körülmények között dolgozhassanak, és ezekről a kezdeményezésekről is hamarosan beszámolunk.

Végül, de nem utolsó sorban, büszkék vagyunk arra, hogy Szegeden olyan jó emberek élnek, mint Kenderessy Szabó Gábor, aki nem csupán kiemelkedő vállalkozó, hanem emberséges és támogató személyiség is. Olyan példa, amelyet követni érdemes.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!