Pucér altesttel parádézó előadó sokkolt az Eurovízió elődöntőjében – videóval

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kedd este rendezték az Eurovízió első elődöntőjét. Magyarország már évek óta nem vesz részt az eseményen, és nemrégiben írtunk arról, van-e egyáltalán esély a visszatérésre. Mindenesetre a zenei buli hazánk nélkül is dübörög tovább. Extrém produkciókban idén sem volt hiány, de talán mind közül kiemelkedett Finnország előadása. A Windows95man által előadott No rules című szerzemény alatt ugyanis az előadó látszólag pucér altesttel rohangált, és férfiasságát különböző extrém módokon takargatták hol mappával, hol kamerával, hol egyéb kreatív módon. Egy ponton persze kiderült, hogy a fellépő testszínű alsót viszel, amikor azonban például hátulról mutatta a kamera, hogy – finoman fogalmazzunk – meglehetősen mély betekintést engedett… A produkciót itt:

Nem kevésbé volt sokkoló egyébként Írország produkciója sem. Maradjunk annyiban, hogy nem a szerzők és előadók ép elméjéről árulkodik. Hogy miről is van szó? Íme, a videó:

Az elődöntőből egyébként mindkét produkció továbbjutott, így aztán a döntőben újra láthatjuk majd őket. Az első elődöntő többi továbbjutói: Szerbia, Portugália, Szlovénia, Ukrajna, Litvánia, Ciprus, Horvátország és Luxemburg.

Kiemelt kép: Getty Images

The post Pucér altesttel parádézó előadó sokkolt az Eurovízió elődöntőjében - videóval first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!