Pünkösdi Szezonnyitó – új helyszín, ezernyi élmény a Balaton parton!

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pünkösdi Szezonnyitó – új helyszín, ezernyi élmény a Balaton parton!

Idén a Siófoki Nagystrand ad csodálatos panorámás helyszínt május 17-20. között a Pünkösdi Szezonnyitónak Siófokon! Színes, családi programokkal, neves koncertfellépőkkel, helyi zenekarokkal, légi bemutatóval, óriás akadálypályával, balatoni borokkal és gasztrovásárral, valamint számtalan szabadidős lehetőséggel készül Siófok az ünnepi hétvégén.

A csodálatos Balaton parti terület még a strandszezon előtt megtelik élettel és színes forgatag vár benneteket. A szezonnyitó változatos zenei programjai a Plázs megújult nagyszínpadán kapnak helyet. Pénteken egy siófoki zenekar a The Freakend, majd a Blahalouisiana, szombaton a Hooligans, vasárnap pedig DJ Dominiquie bemelegítése után a TNT zenekar ad ingyenes koncertet, de fellép a hétvégi programesőben az Iszkiri Zenekar, Tompeti és Barátai és Füredi Niki is a legkisebbek örömére.

Pünkösdi Szezonnyitó – új helyszín, ezernyi élmény a Balaton parton!

Az eseménysorozat különlegessége, hogy szombat délelőtt 10.00 és 11.00 óra között a régi időket idéző felvonulással érkezik Millennium Parkból a Nagystrandra a pünkösdi ünnepi díszmenet, lovas huszárok vezetésével, Siófok város vezetőivel és meghívott vendégekkel, testvérvárosok küldöttségeivel, civil szervezetek sokszínű résztvevőivel. Szombaton az ünnepi megnyitó keretében díjátadások, a Balaton Táncegyüttes és az Országos Ifjúsági Néptánctalálkozó együtteseinek műsora, a Siófoki Férfi Dalkör fellépése színesíti a délelőtti programsorozatot, délután pedig táncbemutató, bűvészshow és gyerekkoncert várja a kicsiket és a nagyokat.

Lélegzetelállító programnak ígérkezik a vasárnapi helikopteres légibemutató a víz felett, Pünkösdhétfőn a Reménység Alapítvány jótékonysági programja, színes családi egészségnapja koncertekkel, sport és állatbemutatóval tölti be a strandot.

A Szezonnyitón a családokat az óriás ninja akadálypálya, kreatív műhely, bűvész show, óriáskerék és hagyományőrző bemutatók forgataga, míg a felnőtteket az autókiállítás varázsolja majd el a panorámás helyszínen. A remek ízekről és italokról hangulatos gasztroudvar gondoskodik, a tudatos életmód jegyében partnereink jóvoltából sportbemutatók, szűrővizsgálatok, tanácsadások, egészségnap színesíti a siófoki pünkösdi hosszúhétvége programját.

Pünkösdi Szezonnyitó – új helyszín, ezernyi élmény a Balaton parton!

Minden korosztály számára csodás feltöltődést és kikapcsolódást ígér a Pünkösdi Szezonnyitó a Siófoki Nagystrandon!

Részletek a www.siofok.hu oldalon és a Siófok Guide Facebook oldalán

Siófok – Itt kezdődik a Balaton! Egész évben vár!

The post Pünkösdi Szezonnyitó – új helyszín, ezernyi élmény a Balaton parton! first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!