Putyin kivágta egy szarvas szívét majd odaadta Berlusconinak ajándékba

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Vlagyimir Putyin orosz elnök évekkel ezelőtt kivágta egy szarvas szívét, majd megajándékozta vele Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnököt miközben együtt nyaraltak - mondta el Berlusconi egyik volt közeli szövetségese a Corriere della Sera című napilapban vasárnap megjelent interjúban. Berlusconi pedig az ajándék láttán egy fa mögé szaladt és elhányta magát.

Fabrizio Cicchitto, Berlusconi Forza Italia pártjának volt szenátora szerint az orosz elnök akkor vitte közös vadászatra Berlusconit, amikor 2013-ban együtt nyaraltak az egyik dácsájában - írja a Politico. Cicchitto szerint Berlusconi annak ellenére ment el a vadászatra, hogy még életében nem nyúlt puskához. Az erdőbe érve a legvonzóbb orosz férfi azonban nem sokat foglalkozott ezzel és átnyújtott egy puskát a volt olasz miniszterelnöknek, majd így sétáltak tovább a hóban.

Amikor Putyin megpillantott két szarvast, felszólította Berlusconit, hogy célozzon.

„Ez a tiéd. Lőj.”

Azonban amikor az olasz ezt visszautasította, Putyin mindkét szarvast lelőtte, és elégedetten nézett rá. Putyin ezután lement a lejtőn, kezében egy késsel, felnégyelte az egyik vadat, majd kivágta a szívét. Ezután kíséretének egyik emberével átadatott Berlusconinak egy fatálcát, amire a kivérzett húsdarabot helyezte, mondván, hogy kivételes étel lesz belőle.

Berlusconi ezután döntött úgy, hogy egy fa mögé bújik, ahol el is hányta magát.

„Vladimir olyan erőszakos természetét mutatta meg nekem, amit nem gondoltam volna egy ilyen kedves és racionális emberben létezhet”

- emlékezett vissza Cicchitto Berlusconi szavaira, miután visszatért Oroszországból. A volt miniszterelnök ennek ellenére megvédte barátját. „Talán ez csak egy vadász szokása.” - mondta Cicchittonak.

A két férfi régóta közelinek vallotta magát, Berlusconi még az ukrajnai teljes körű inváziója után is megvédte Putyint, az orosz elnök pedig „igaz barátként” jellemezte a politikust, miután tavaly júniusban elhunyt.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!