Rebel Wilson azt állítja, drogos orgiára hívta őt a brit királyi család egyik tagja 10 évvel ezelőtt

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nemrég jelent meg Rebel Wilson memoárja, amiben a színésznő beszámol egy 2014-es esetről, amikor az angol királyi család egy meg nem nevezett tagja elhívta őt egy buliba. Wilson beszámolója szerint a Los Angeles közelében tartott partin – ahol az volt a szervező célja, hogy több nő legyen jelen, mint férfi – szabadon osztogatták a „cukorkákat”.

Az utolsó pillanatban kaptam egy meghívót egy tech-milliárdos partijára. A fickó, aki küldte, tizenötödik vagy huszadik a brit trónöröklési sorrendben. Ő azt mondta az egyik haveromnak: »Több lányra van szükségünk«

– olvasható a könyvben a People alapján.

Wilson azt is elárulta, hogy a buli tematikája a középkor volt, így ő is jelmezben, terebélyes ruhában és kalapban érkezett.

A parti őrületes volt. Férfiak lovagoltak egy mezőn, sellőnek öltözött lányok fürdőztek a medencében… Hatalmas volt a birtok, és mivel elég messze volt a várostól, mindenki kapott szobát éjszakára.

A színésznő a királyi családtagról azt írta, ő is folyamatosan ott flangált a vendégek között.

A „cukorkákat” hajnali kettő környékén, a tűzijáték után kezdték osztogatni tálcákon. Amikor Wilson rákérdezett, hogy milyen édességet fogyaszt, elmondták neki, hogy az molly, másnéven az ecstasy néven ismert kábítószer.

Zavartam néztem a forgatókönyvíróra, akivel éppen beszéltem, aki erre azt mondta: »Ó, ez az orgiához kell… Általában ilyenkor kezdődnek az orgiák az ilyen bulikon«

– idézte fel Wilson a történteket, majd úgy folytatta: ezután megvilágosodott azt illetően, miért volt szükség több női vendégre.

A színésznő visszaemlékezésében azt írja, ő nem vágyott rá, hogy részt vegyen a csoportos szextevékenységben, úgyhogy fogta magát, és amilyen gyorsan csak tudott, távozott a helyszínről.

A könyvben egyébként a szüzessége elvesztéséről is mesél:

Kapcsolódó
Rebel Wilson megnevezte a színészt, akivel 35 éves korában elvesztette a szüzességét
A férfi nem tudott róla, hogy a színésznő még szűz.

The post Rebel Wilson azt állítja, drogos orgiára hívta őt a brit királyi család egyik tagja 10 évvel ezelőtt first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!