Reggel 8-kor fontos kérdésben kéri ki tábora véleményét Magyar Péter

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Erről posztolt Facebook-oldalán vasárnap este Magyar Péter. A bejegyzés szerint egy fontos kérdésben kéri ki követői véleményét, a szavazást majd a Tisza Párt honlapjára fogja kitenni. Bejegyzése végén megjegyzi:

„Bárhogy is döntötök, én elfogadom”.

Azok után, hogy vasárnap reggeli bejegyzésében Magyar közölte, hogy tíz napon belül bejelenti, kik lesznek pártja EP-képviselői, elég nagy esélyét látjuk annak, hogy saját EP-képviselőségéről fogja megkérdezni a táborát, vajon beüljön-e az Európai Parlamentbe.

Hétfőn nemcsak a választott képviselők, hanem a jelöltek is Brüsszelbe repülnek. „Részt veszünk kedden a néppárti frakció ülésén továbbá tárgyalásokat folytatunk a jövőbeni potenciális partnerekkel is”, írta megkeresésünkre Magyar Péter vasárnap délelőtt. A keddi néppárti frakcióülésen dől el, hogy a tiszás képviselőket felveszik-e a legnagyobb EP-frakcióba, amely a múlt héten már érzékeny veszteséget szenvedett el azzal, hogy elhagyta sorait Hölvényi György.

Magyarék csatlakozásáról a Budapesten tárgyaló Manfred Weber a múlt héten azt mondta: nyitva van az ajtó a Tisza Párt előtt, de a döntést nem ő, hanem az Európai Néppárt frakciója hozza majd meg.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!