Rejtélyes majmot talált egy nő a házában

3 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Majmot talált a télikertjében egy nő az Egyesült Királyságban – írja a BBC. Az ingatlan tulajdonosa azzal hívta fel az állatmentőket, hogy egy vadállat van a házában.

A szervezet tagjai először azt hitték, csak egy mókussal lesz dolguk, a helyszínre érkezve viszont döbbenetükre egy selyemmajmot találtak a konyhapulton ülve. Az állat nagyon barátságosan viszonyult az emberekhez, szívesen ült az ölükbe és kurkászta hajukat.

Egyelőre rejtély, honnan kerülhetett a nő házába, de viselkedéséből arra következtetnek, hogy nem állatkertből szökött meg, sokkal valószínűbb, hogy házi kedvencként tarthatták valahol, majd gazdái megváltak tőle, amikor ráuntak vagy bajossá vált a tartása.

A selyemmajmok Dél-Amerikában őshonos állatok, az Egyesült Királyságban legális őket házi kedvencként tartani, de a szakértők ezt nem javasolják.

A kis főemlőst Marcelnek nevezték el, és jelenleg állandó lakhelyet keresnek neki, lehetőleg egy vadasparkban vagy vadvédelmi központban, mivel nem akarják, hogy újra egy házba legyen zárva kis kedvencként.

Kapcsolódó
Videó: szökött majom mászkált egy faluban
Az állat vasárnap szabadult ki egy vadasparkból.

The post Rejtélyes majmot talált egy nő a házában first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!