Rekordkísérlet Szeged mellett: egy nap alatt négy házat is felhúz a KöltözzMa csapata, érkezik a legendás Náksi Attila, de még wellness hétvégét is nyerhetsz az első SiP Weekend Show-n

2 hónapja ezelőtt 24



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Többször beszámoltunk már a szeged melletti KöltözzMa csapatának akcióiról, de a mostani dobásuk talán mégis a legnagyobbnak nevezhető az összes közül, pedig azért korábban sem akármilyen dolgokat vállaltak magukra. Kapaszkodj, Nádasdi Csabáék egy Guiness-rekord kísérlettel készülnek (többek között) augusztus végén, amely köré egy fantasztikus show-t is rittyent a leginkább a SIP, vagyis “strukturált, szigetelt panel” szókapcsolatról ismert vállalkozás.

…és akkor tényleg csak egy párat említettünk. Augusztus utolsó napján azonban egy még komolyabb dologgal készülnek, ugyanis érkezik a SiP Weekend Show, ahol a srácoktól már-már megszokott módon ezúttal is egy rekordkísérlettel készülnek, négy házat is fel fognak húzni mindössze egyetlen nap leforgása alatt. Most azonban nem csak egy úgynevezett bemutatóról lesz szó, ugyanis a legendás lemezlovas, Náksi Attila pörgeti majd a lemezeket az eseményen, lesznek értékes nyeremények, bemutatók, versenyek, nagyjából minden, amit el tudsz képzelni. Amivel biztosan találkozhatsz majd augusztus 31-én, a SiP Weekond Show-n, a teljesség igénye nélkül:

  • rekordkísérlet: a leggyorsabb házépítés rekordja (sőt, egyszerre 4 ház építése fog megtörténni)
  • Iglu házak (hajlított SiP) prototípus építés
  • A-frame ház 5 perc alatti építése
  • Tetőszerkezet összerakás bemutató
  • Háztűznéző egy tulajdonosnál
  • SiP panel erőemelő verseny
  • tesztek, előadások
  • ételek és italok egész nap

Mindemellett pedig rengeteg értékes nyereménnyel is készül majd a résztvevőknek a KöltözzMa csapata, ebből az egyik például egy full extrás, 3 napos wellness hétvége lesz. A legfontosabb infót azonban a végére hagytuk: az eseményen való részvétel teljes mértékben ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, a létszám pedig limitált, ezért érdemes minél hamarabb bejelentkezned, amit az alábbi címen tehetsz meg:

  • iroda@koltozzma.hu

Minden további információt pedig a hivatalos eseményben találsz, IDE KATTINTVA.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!