Rémisztő felvétel: Autót lopott a 10 éves kisfiú, behajtott vele egy zsúfolt játszótérre

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ahhoz képest, hogy mindössze tízéves, a veszélyes eset elkövetőjét korábban már kétszer is letartóztatták autólopásért. Emellett több mint 12 ügyben szerepel a neve gyanúsítottként a rendőrségnél, melyek között szerepel rablás és fegyverrel elkövetett támadás is.

A legsúlyosabb tette azonban az volt, hogy szeptember huszadikán a lopott autóval behajtott egy iskola gyerekekkel teli játszóterére. A térfigyelő kamerák felvételein kivehető, hogy az autó többször a fűre és a járdára is ráhajtott a játszótér közvetlen közelében – írja a Blikk.

Amint feltűnt az autó, az iskola személyzete gyorsan elvitte onnan a gyerekeket, nehogy a felelőtlen és tapasztalatlan sofőr bárkit elüssön.

Tragédia szerencsére nem lett az ügyből, a rendőrség letartóztatta a kiskorú elkövetőt

, aki a Hennepin Megyei Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Központjába került, másodfokú testi sértés vádja miatt.

Játszótéri száguldozó

A Nellie Stone Johnson Általános Iskola felvétele (forrás: YouTube)

A minneapolisi rendőrfőnök, Brian O’Hara elmondta, hogy a fiú családja együttműködik a hatóságokkal, és segítséget kértek ahhoz, hogy megelőzhessék a hasonló esetek előfordulását. A fiú korábban egy Kia és egy Hyundai kocsit lopott el, majd jöttek az erőszakosabb bűncselekmények. Az anya – aki O’Hara szerint jó szülő – már korábban is segítséget kért, de a rendőrfőnök szerint a hatóságok cserbenhagyták őt, és ez vezetett a mostani történésekhez.

The post Rémisztő felvétel: Autót lopott a 10 éves kisfiú, behajtott vele egy zsúfolt játszótérre first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!