Rengeteg újdonságot és kimaradt jelenetet is tartogat majd A nemzet aranyai című sorozat

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hatalmas sikert aratott a magyar vízilabda legnagyobb csodagenerációjáról szóló dokumentumfilm, Zákonyi S. Tamás rendezői munkáját is dicsérve. Ez nem is csoda, hiszen a film a rajongók szerint nagyon szépen van összeállítva, a kulisszák mögé is beláthatunk benne, illetve eredeti felvételeket is kaphatunk általa. Így hát nem is csoda, hogy a rajongóktól arra is érkezett igény, hogy azokat a fontos momentumokat és kimaradt információkat is megmutassák, amelyek a filmből kimaradtak. Így jött A nemzet aranyai című sorozat ötlete, amelynek munkálatairól most az Adom a napom műsorában maga a rendező és Kiss Gergely mesélt.

Rengeteg újdonságot és kimaradt jelenetet is tartogat majd A nemzet aranyai című sorozat

„Én eredendően már akartam sorozatot csinálni, sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy ahogy most elkészül, az sokkal közelebb van az eredeti elképzeléshez. Mert abban tulajdonképpen minden benne van, amit én róluk tudok, amit mi róluk tudunk és bele akartunk tenni. A mozi az ugye egy időlimitet adott. Moziba nem lehet egy 4-5 órás verzióval menni, mert így is hosszú. De nyilván a 95 ezer feletti nézőszám felbátorított bennünket, hogy van itt keresni valónk.” – árulta el az Adom a napom nézőinek a rendező, aki a sorozathoz azonban teljesen másképp szeretne hozzáállni. 

Kiss Gergely elárulta, hogy a nézőktől rengeteg igény érkezett arra, hogy jó lett volna még hallaniuk a filmben az edzésekről, a családokról, az edzőkről. Így hát szinte üvöltött számukra az igény a sorozatért. Bár tudja, hogy ott sem lehet mindent megmutatni, de igyekezni fognak, hogy minél több új információval és érdekességgel kedveskedjenek a rajongóknak. 

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Kiss Gergely, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Rengeteg újdonságot és kimaradt jelenetet is tartogat majd A nemzet aranyai című sorozat first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!