Rengeteget fogyott Király Viktor, döbbenetes rajta a változás

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Életmódváltásba kezdett Király Viktor, aminek az eredménye már látható is az énekesen. Az, hogy hogyan sikerült elérnie illetve milyen módszerrel, arról ő maga mesélt a Mokka stúdiójában.

 Instagram

Fotó: Instagram

„Én is meglepődtem, hogy mennyire gyorsan és durva módon fel tud jönni 30 kiló, ha az ember lelkileg nem a legjobb állapotban van. Én úgy érzem, hogy ez a 40 közeli időszak nekem ez volt kicsit az én kapuzárási pánikom. Úgy éreztem ebben az egy-másfél évben, hogy minden összejött, de negatív szempontból. Előtte rohamosan halad a karrierem, a kapcsolatom: házasság, gyerek, minden és egyik napról a másikra úgy, ahogy van, összedőlt a kártyavár.” – vallotta meg Viktor, aki azt sem tagadja, hogy a jojó effektus bár mindig jelen volt az életében, de soha nem engedte meg magának még ennyire, hogy így elhagyja magát. Sajnos azonban az elmúlt időszakban olyan állapotban volt, hogy megengedte ezt magának, ugyanis nem érdekelte, hogy mit mondanak róla az emberek. 

Elárulta fogyása titkát

Viktor elárulta, hogy életmódváltásában nagy szerepet játszott az, hogy végre rendezni tudta a feleségével a kapcsolatát, így lelkileg egyensúlyba került, illetve a rengeteg edzés is hozzátett ahhoz, hogy elkezdjenek olvadni róla a kilók. 

„Elkezdtem járni különböző beszélgetésekre, terápiákra. Szépen lassan pedig rájöttem arra, hogy mik azok a pontok amik zavarnak az életemben és min tudok változtatni, és min nem. Ezeket pedig sorrendbe raktam és szépen lassan elkezdtem odafigyelni. De ez nem egyikről a másikra ment.” – vallotta meg Viktor, aki a sérvműtétje után indította el a fogyókúráját, az egy hónapos lábadozási idejét ugyanis arra fordította, hogy még jobban odafigyeljen az étkezésére.

The post Rengeteget fogyott Király Viktor, döbbenetes rajta a változás first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!