„Rettegtünk, hogy önhibánkon kívül az utcára kerülünk” – kudarcba fulladt Young G Béciék költözése

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Young G Béci és felesége, Mészáros Norina arra vágytak, hogy vidékre költözhessenek, ezért Budapest agglomerációjában terveztek családi házat venni. Már a költözésre készültek, mikor kiderült, egyelőre nem foglalhatják el az ingatlant.

Ezen a héten már pakolnunk kellene, de most tudtuk meg, hogy az engedélyekkel adódott némi probléma, így a május elsejei beköltözésünk biztosan nem fog megvalósulni. Pillanatnyilag az sem kizárt, hogy nem az általunk választott házat, hanem egy másikat kell majd megvennünk, amennyiben az említett hiányosságok nem oldódnak meg rövidesen

mondta el a Ripostnak a rapper, akinek így gyorsan kellett megoldást találnia, hol éljenek családjával az elkövetkezendő hónapokban, jelenlegi bérleti szerződésüket ugyanis már korábban felmondták.

Patthelyzetbe kerültünk. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a főbérlővel, úgyhogy az a mázlink, meg tudtam vele beszélni, hogy egyelőre maradhatunk. Rettegtünk, hogy időközben már új »gazdára« talált az a lakás, amiben jelenleg élünk, és konkrétan az utcára kerülünk a saját hibánkon kívül. Sikerült megegyezünk, és próbálunk óvatosak lenni, így a legrosszabb verzióval számolunk, abban maradtunk, hogy szeptemberig maradunk, bízva abban, hogy addig minden megoldódik.

Young G Béci a lapnak arról is beszélt, hogy akár fél évig is eltarthat, mire minden szükséges engedélyt megkapnak. Bár mindent szerződésbe foglaltak, a zenész azt mondja, ő nem az a típus, aki „bíróságra megy és évekig pereskedik”, és kedve sincsen ehhez. Megpróbálnak türelmesek maradni és várni.

A házvásárlás körüli bonyodalmak ráadásul a házaspár kapcsolatára is hatással vannak:

Egyre feszültebbek vagyunk, és hiába nem tehetünk róla, Norinával is csak-csak összezörrenünk emiatt.

The post „Rettegtünk, hogy önhibánkon kívül az utcára kerülünk” – kudarcba fulladt Young G Béciék költözése first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!