Ritka eset: ugyanazon a napon született a nagypapa, a fia és az unokája

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Amerikában, a Missouri állambeli St. Louis-ban élő család három generációja nem csak a néven, hanem a születésnapon is osztozik. Daniel Nelson Lesinski III. március 26-án született, akárcsak az édesapja, a 34 éves ifjabb Daniel Nelson Lesinski, valamint a 67 éves nagyapja, idősebb Daniel Nelson Lesinski.

A kis Danny világra jövetele óriási meglepetés volt a családja számára, mivel április 1-jére várták. A boldog apa, Junior Lesinski elmondta a Good Morning America-nak, hogy a feleségénél sürgősségi császármetszésre volt szükség, így a legfiatalabb családtag 39 hetes és 1 napos korában látta meg a napvilágot, éppen azon a napon, amikor az édesapja, valamint a nagyapja is.

Junior Lesinski – aki most háromgyerekes apuka lett – egy csodának nevezte kisfia érkezését, mivel a felesége tavaly elvetélt. Viccesen arról is beszélt, hogy nehéz lesz túlszárnyalni a jövőben ezt, a 34. születésnapját. „Nem tudom, hogy lesz-e valaha ennél jobb születésnapom!” – jelentette ki, hozzátéve: most már nem csak az apjával, hanem a kisfiával is osztozik a születésnapján.

Édesapja, az idősebb Lesinski is áldottnak érzi magát, nemcsak azért, mert megszületett a 13. unokára, hanem mert ugyanazon a napon született ő is, mint a fia, Junior Lesinski, ráadásul mindhárman ugyanazon a néven osztozhatnak.

A kis Danny eddig nagyon jó baba, alig sír, és akkor is csak akkor, amikor éhes. Szerencsére remek evő – mesélte az édesapja.

Kiemelt fotó forrása: goodmorningamerica.com – videó

The post Ritka eset: ugyanazon a napon született a nagypapa, a fia és az unokája first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!