Rónai Egon a feleségével 13 éve és most: a mai napig izzik köztük a levegő

3 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Rónai Egon büszkén posztol képeket a családjáról a közösségi médiában: előző kapcsolatából született fiairól és a jelenlegi feleségével, Zsanettel közös gyermekeiről is oszt meg fotókat az ATV műsorvezetője. Nagyon büszke összetartó családjára, amelyben mindenki jó viszonyt ápol a másikkal. A minap a Facebook-oldalán nosztalgiázott: egy 13 évvel ezelőtti képet osztott meg, amelyen a nejével látható – akkor házasodtak össze, mindössze pár hónap ismerettség után, a kapcsolatuk pedig kiállta az idő próbáját. 

2011-ben, az ATV által ismerkedtek meg. Zsanett szerkesztőként dolgozott a csatornánál, Egon pedig vendégként vett részt az egyik műsorban, majd nem sokkal később kezdték el forgatni a Húzós c. nagy sikerű műsort – akkoriban kezdődött a szerelmük. 

„Két-három hete lehettem ott, amikor felmerült, hogy lehetne egy portréműsorom – ez lett aztán a Húzós –, és a főgyártásvezető Zsanettet osztotta be mellém szerkesztőnek. Mi onnantól fogva, immár 13 éve együtt vagyunk. Májusban jöttünk össze, nyáron megvolt a lánykérés és októberben már esküvőnk volt. Sokszor mondják, hogy a magánéletet és a munkát jobb különválasztani, de a mi esetünkben ez biztosan nem igaz. Bár néha-néha szoktunk veszekedni, szerintem munka miatt még sosem kaptunk össze. Eléggé egyféleképpen gondolkodunk a világról és a szakmáról, ez is összeköt bennünket” – árulta el korábban Nők az életemben című cikksorozatunkban.

 Nagy Zoltán)

Rónai Egon és felesége 2019-ben (Fotó: Nagy Zoltán)

„Természetesen köszönhetek Zsaninak három gyönyörű gyereket, de nemcsak ezt. Az ő támogatása, az általa nyújtott biztos háttér nélkül a pályafutásom biztosan nem lenne annyira stabil, mint amilyen most. Neki köszönhetően tudok nap mint nap nyugalommal és felkészülten odaülni a kamera és a nézők elé. Fantasztikus az a családi élet, amit közösen felépítettünk. Azt nem mondom, hogy nem kell melót fektetni abba, hogy egy házasság ennyi időn át sikeres legyen, de az esetek többségében szerencsére ez könnyen megy. Nem vagyunk tökéletesek, és biztos vagyok benne, hogy olykor jól, máskor meg kevésbé jól figyelünk egymásra, és néha észbe kapunk, hogy több időt kellene együtt töltenünk, de szerintem egy házasság erről szól. Dolgozni kell rajta, mert megéri. A rá fordított idő értékes, és biztosan kifizetődik. Mi ketten felépítettünk egy olyan életet, amit jó élni” – folytatta.

Rónai Egon nemrégiben a szülőségről is beszélt, amelyben van bőven tapasztalata, hiszen öt gyermek apukája. „Azért nem mindig olyan idilli a helyzet, mint amilyennek látszik. Ahogy más családokban, nálunk is civakodnak néha a kicsik, ahogy a nagyok is vívtak csatákat esztendőkkel ezelőtt. Nem különleges család tehát a miénk, ami viszont csoda, mi Zsanival, a feleségemmel nem marjuk egymást, így a gyerekek jó példát látnak. (…)Rengeteg türelem és szeretet szükséges ahhoz, hogy jó szülő legyek. (…) Biztosan nem vagyok, nem is lehetek mindannyiuknak egyformán jó apukája. Bár igyekszem ugyanazt nyújtani, nem valószínű, hogy az hasonló reakciót vált ki belőlük. (…) Megnyugtat, hogy mégis összecsiszolódtunk az évek során, és utat találok a lelkükhöz” – árulta el a műsorvezető.

 Nagy Zoltán

Fotó: Nagy Zoltán

 

The post Rónai Egon a feleségével 13 éve és most: a mai napig izzik köztük a levegő first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!