Rubint Réka a gyerekvállalásról: Én magamnak szültem

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A napokban Rubint Réka volt a Mutasd magad! című műsor vendége, ahol az edző arról is beszélt, hogy utólag már bánja, hogy Lara, ifj. Norbi és Zalán után nem vállalt be egy negyedik babát, noha a férje, Schobert Norbi nagyon szerette volna.

Egyetlenegy dolgot sajnálok, hogy nem vállaltam a negyediket, amire a férjem mindenáron rá akart beszélni, és akkor én azt mondtam, hogy hármat már szültem. Magamnak szültem, tehát teljesen egyedül. Mondhatom azt, jó, nyilván, ott volt a Norbi, de nálunk maximálisan úgy állt fel a családi modell, hogy ő elment a mamutot levadászni, hazahúzni, én pedig otthon voltam a gyerekekkel. Aztán a harmadiknál, Zalánnak a fogantatásakor volt bennem egy hiányérzet

– magyarázta Rubint, aki annak idején néhány hetes terhesen kibérelt egy sportcsarnokot, majd szórólapokat osztott szét a két idősebb gyerekével a 13. kerületben, az edzésére viszont mindössze ketten jöttek el, pedig korábban teltázas órákat adott.

Két évvel Zalán születése után Schobert Norbi jelezte a feleségének, hogy szeretne egy negyedik gyereket is, az edző viszont erre azt mondta: végre nem szoptat, nem pelenkázik és a gyerekeik már maguktól felöltöznek, így most már kell neki egy kis önmegvalósítás, főleg, hogy addigra már az alakreform is beindult.

Kicsit önző lettem és azt mondtam, hogy nem. Én már megcselekedtem. Azért még jó lenne egy pici, de nem baj. Pár év, és remélem, hogy elindul a kisunokáknak a sora. Alig várom, hogy lecseréljük a házukban a nyolcfős étkezőasztalt egy 16 fősre. Mert ha belehúznak a gyerekek, és mondjuk mindhármójuknak lesz két gyereke, akkor is hat unokám lesz. De hogyha három, akkor kilenc. Úgyhogy nagyon várom.

A téma kapcsán Rubint hozzátette: a gyerekeinek nagyon a helyén van az értékrendjük. A beszélgetés során megosztotta, hogy nagyon hisz abban, hogy a gyerekek olyanná válnak, mint a szüleik, akik ha jó példával járnak előttük, nevelni sem kell őket, mert saját magukon keresztül mutatják nekik az utat, amin a mai világon nehéz megmaradni. Ám mint mondja, azt szokta nekik tanácsolni, hogy ne álljanak be a sorba, inkább tűnjenek ki az értékeikkel, és ne hátráljanak meg, ha emiatt támadják őket.

The post Rubint Réka a gyerekvállalásról: Én magamnak szültem first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!