Sacha Baron Cohennek sikerült cenzúráztatnia Rebel Wilson könyvét, amelyben seggfejnek nevezte a színésznő

2 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

„Tiszta győzelemnek” nevezte Sacha Baron Cohen PR-csapata azt, hogy Rebel Wilson memoárjából sikerült az ausztráliai kiadásokból eltüntetni az őt érintő részeket – írja a Guardian.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Wilson áprilisban megjelenő memoárját sajátosan reklámozta: előbb azzal keltett figyelmet, hogy elárulta, egy hollywoodi sztárt nevez hatalmas seggfejnek a könyvében, egy egész fejezetet szentelt neki, nem sokkal később pedig elárulta, hogy a 2016-os Agyas és agyatlan című filmben mellette játszó Cohenről van szó. A színésznő Instagramon nevezte meg a színészt azt követően, hogy állítása szerint Cohen csapata megpróbálta letiltatni a könyvet.

Most nagyon úgy fest, hogy sikerrel is jártak az Ausztráliában és Új-Zélandon megjelenő kiadásokban ugyanis teljes egészében fekete színnel lesz kitakarva a Sacha Baron Cohen és egyéb seggfejek című fejezet. A kiadó közleményében jogi indokokra hivatkozott.

Kapcsolódó
Rebel Wilson seggfejnek nevezte Sacha Baron Cohent, aki szerinte megpróbálta letiltatni a könyvét
A színésznő áprilisban megjelenő memoárjában egy egész fejezetet szentelt a színésznek, ezt próbálta Cohen PR-csapata cenzúráztatni.

The post Sacha Baron Cohennek sikerült cenzúráztatnia Rebel Wilson könyvét, amelyben seggfejnek nevezte a színésznő first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!