Saját feleségét is prostitúcióra kényszerítette, sőt annak lányát és az egyik albérlőjét is

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség minősített emberkereskedelem, kényszermunka és kerítés miatt vádat emelt egy kecskeméti férfival szemben. Az elkövető a feleségét, annak lányát és egyik albérlőjét rávette, később pedig akaratuk ellenére kényszerítette, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtsanak az általa közvetített személyek részére – írja az ugyeszseg.hu.

A vád szerint a férfi az unokahúgával élt házastársi kapcsolatban. Lakhatási problémák miatt 2018-ban a férfi ismerősei bérlőként hozzájuk költöztek. Miután a bérlők szakítottak, a pár férfi tagja elköltözött, az ismerős nő a házaspárral maradt. A vádlott a jövedelmük kiegészítése céljából hirdetést adott fel a feleségéről és az ismerős nőről készített, a nemi vágy felkeltésére alkalmas fényképekkel. A hirdetésre jelentkezőkkel a férfi tartotta a kapcsolatot, ő határozta meg a szexuális szolgáltatások ellenértékét, amit a kuncsaftok minden esetben neki fizettek ki. A férfi nemcsak jelen volt az intim együttlétekkor, de még videót és fényképeket is készített azokról. A sértettek kezdetben önként vállalták mindezt, később azonban a sírva tiltakozó feleségének akarata ellenére is szexuális szolgáltatást kellett nyújtania.

Időközben az asszony házasságon kívüli kapcsolatából született, nagykorú lánya is hozzájuk költözött, ám nem volt rendszeres jövedelme. A férfi ezt kihasználva az utcára kerüléssel fenyegette meg a lányt, aki kénytelen volt vállalni a prostitúciós munkát. A fiatal nő néhány hónap múlva annak köszönhetően menekült meg a kilátástalan helyzetből, hogy az egyik visszatérő kuncsafttal szerelmi kapcsolatba került és külföldre távoztak.

A férfinak amiatt is felelnie kell, mert a világhálóról olyan videófelvételeket töltött le, amelyeken 12 év alatti gyermekek szerepelnek felnőttkorúakkal végzett szexuális cselekmény közben.

Az ügyészség fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Saját feleségét is prostitúcióra kényszerítette, sőt annak lányát és az egyik albérlőjét is first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!