Saját stábján és a rendőrökön is átment egy fociedző, hogy verekedjen az ellenféllel

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Különleges, de nem kimondottan felemelő pillanatokkal zárult le a vasárnapi PAOK-AEK Athén rangadó.

Lefújást követően a vendégek vezetőedzője, Matías Almeyda olyan dührohamot kapott, hogy képtelenek voltak megfékezni őt a saját stábtagjai, játékosai, sőt még a rendőrök is. Azt a görög sajtó is csak találgatja, mitől gurult be ennyire, mert az sem derült ki, pontosan kit akart elpáholni, de a PAOK stábjának egyik tagját hosszasan fojtogatta a tömegjelenet során.

A gentleman (Old French: gentilz hom, gentle + man; abbreviated gent.) is any man of good and courteous conduct.

Matías Jesús Almeyda is a small man that can’t handle the dick of Răzvan Lucescu. pic.twitter.com/dgxwewUQeB

— JohnDoe1926 (@Johnnydoe1926) April 28, 2024

Előzményként megemlíthető, hogy a 71. percben egymásnak esett a két kispad egyszer, de akkor Almeyda eléggé megőrizte hidegvérét, miközben a rendőrök elválasztották a feleket.

Az argentin szakembernek főhet is a feje a vereség miatt, mert egy korán bekapott gólra válaszolt ugyan a csapata, de a vezetés megszerzése után egy elképesztő bénázással egyenlíthetett a PAOK. Alexander Callens rúgott óriási gyertyát felszabadítás helyett, majd nem találta el, hova jön a labda, mielőtt fepárbajt veszített volna. Ahogy az lenni szokott, a hajrában jött még egy bepattanó lövés, így nyertek a hazaiak 3-2-re. A mérkőzés összefoglalója ezen a linken tekinthető meg.

Almeyda feszültsége olyan szempontból érthető egyébként, hogy az AEK Athén egy győzelemmel bebiztosíthatta volna a bajnoki címét. A vereséggel azonban kinyílt az ajtó a többiek számára is, a PAOK egy pontra közelíthet, az Olympiakosz pedig két pontra zárkózhat mögötte, a két csapat egymás elleni mérkőzését május 12-én pótolják.

The post Saját stábján és a rendőrökön is átment egy fociedző, hogy verekedjen az ellenféllel first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!