Sandra Bullock – Szerelme halála előtt még összeházasodtak?

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nyolc hónapja, hogy Sandra Bullock elveszítette azt az embert, aki hosszú évek csalódásai után végre elhozta számára az igaz szerelmet, az állandóságot és a valódi boldogságot. A fotós Bryan Randall oldalán lett végre igazi családja, miután a férfi 2015 elején belépett az életébe, és egészen tavaly nyárig együtt nevelték Sandra két, még egyedül adoptált gyerekét. Louis és Laila nagyon megnőttek, amióta utoljára láthattuk őket: az immár kamasz fiú nemrég töltötte be a 14-et, húga pedig nyáron lesz tizenkettő. Fájdalmasan rövidre szabták a színésznő számára a családi boldogságot, hiszen a szerelme tavaly augusztusban alig 57 évesen meghalt ALS-ben – ez az a kegyetlen, izomsorvadással járó gyógyíthatatlan betegség, amelyben az eutanázia jogáért küzdő magyar ügyvéd, Karsai Dániel is szenved.

Itt még együtt volt a család

Sandra – aki fiatalos megjelenése ellenére a nyáron ünnepli 60. születésnapját – talán soha nem lesz képes feldolgozni a felfoghatatlan veszteséget. Ugyanakkor két gyereke miatt a gyászában is első perctől fogva keményen tartotta magát. Ha ők nincsenek, alighanem összeomlik, hiszen Bryan­ ­volt élete szerelme, erről többször nyíltan beszélt is. Apaként is nagyon hiányzik, hiszen ahogyan a színésznő egyszer mondta, ő volt az abszolút kedvenc a családban. „A gyerekeknek Bryan az egyes számú szülő, nekem csak a második helyezés jut. Nem csoda, ő sokkal viccesebb nálam, és mindig tudja, mire van szükségük” – mesélte.

Most is hordja a gyűrűt

Hogy szerelme lélekben mennyire vele van ma is, azt jól jelzi: most is viseli a tőle kapott karikagyűrűt. A hollywoodi bennfentesek szerint a férfi halála előtt titokban összeházasodtak.

Kiemelt kép és fotók: Profimedia

The post Sandra Bullock - Szerelme halála előtt még összeházasodtak? first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!