Schobert Norbi: A három gyerekem nevelésében alig vettem részt

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Schobert Norbi Tények Plusznak adott interjút, amiben élete egyik legnehezebb időszakáról beszélt, miután többször is sztrókot kapott.

Onnantól kezdve indult be bennem ez az életkori válság. Ott kezdtem el gondolkodni azon, hogy vajon vissza tudok-e jönni, vajon béna lesz-e mind a két kezem vagy nem lesz béna, tudok-e majd újra beszélni. Elég komoly válság volt. Ott sokat foglalkoztam a halál gondolatával is, de azért nem tettem ebbe az irányba semmit, mert van egy csodás feleségem, van három nagyon szép gyerekem, és miattuk nagyon fontos volt, hogy fel tudjak újra állni

– mondta el az aerobik-oktató.

Idén 53 éves lett, születésnapján azt kívánta, még legalább húsz évig egészségesen élhessen. „Akkor 73 évesen fogok meghalni, amit szívesen aláírok, mert akkor a magyar átlagot jóval túlhaladtam” – tette hozzá.

Rengeteg dolgot átértékelt az életében, a legfontosabbnak most azt tartja, hogy minden napból kihozza a maximumot, és mint mondja, ma már nem dolgozza magát halálra, mint az elmúlt 22 évben.

Szörnyű bizonyítási kényszer volt bennem, mindenkit le akartam fogyasztani. Nem anyagi okból, egyszerűen csak segíteni akartam az embereken, és ezért néha mondtam egy-két hülyeséget a Facebookon

– ismerte be Schobert, aki saját szavaival élve: nem akar egy „itthoni rokkantnyugdíjas” lenni, akit a felesége és a gyerekei tartanak el. Azt viszont elismeri, hogy a családja nem működne felesége, Rubint Réka nélkül.

A három gyerekem nevelésében alig vettem részt. Amikor az első kettő született, olyan szinten én voltam a családfenntartó, napi 16 órát melóztam, hogy ha Réka nincs, akkor család sincs. Régen egyszerűen csak egy anyagi támasz voltam a család számára, egy védőbástya voltam. Akkor tudtam velük szórakozni, ha épp nyaraltunk.

A fitnesztréner a riportban azt mondta, ha gyerekei mind kirepülnek, feleségével nekik is változtatniuk kell az életükön. „El fogjuk adni a házunkat, építünk egy kisebbet, mert feleslegesen élünk egy ekkora házban ketten” – fejtette ki, majd azzal zárta:

Majd jönnek az unokák, és amit nem adtam meg a gyerekeimnek, megadom az unokáimnak. Ez a legfontosabb, hiszen szerintem 3-4 éven belül biztos nagypapa leszek.

The post Schobert Norbi: A három gyerekem nevelésében alig vettem részt first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!