Sebestyén Balázs parázsjárásra vitte a Balázsék stábját

2 hete ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Sebestyén Balázs a minap az Instagram-oldalán jelentkezett be, posztjában pedig arról írt, hogy csapatépítés gyanánt parázsjárásra vitte a Balázsék című rádióműsor stábját, ami februárban Ráskó Eszterrel egészült ki Vadon Jani korábbi távozása után.

Elképesztő élmény. Szellemi, fizikai, spirituális szinten, mindenhol hat! Mi raktuk meg a tüzet, ami ott égett le az este alatt, és lett belőle 800 fokos parázs! A tűzönjárás célja a transzformáció, az átalakulás. A résztvevők ráébrednek, hogy többre képesek, mint azt korábban gondolták, hogy megtegyék azokat a dolgokat, amitől féltek. Ráeszmélnek, hogy a lehetetlennek tűnő dolgok sokszor igenis lehetségesek. Olyan fejlesztő módszer, amely az élet szemléletében és minőségi megtapasztalásában hoz újat, az élet új minőségét teremti meg és a mindennapok átformálódásához vezet

– fogalmazott bejegyzésében a műsorvezető, hozzátéve:

Úgy is mondhatnám, az egész este egyfajta paradigmaváltás… Akik részt vesznek a tűzönjáráson ráébrednek, hogy egész életüket, körülményeiket és valóságukat maguk határozzák meg. Más gondolatok, más hitrendszer, más minőségű élet… Büszke vagyok az egész stábra, annyira ügyesek voltatok!

Arról, hogyan sétáltak át a parázson, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri is posztoltak egy-egy videót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rákóczi Ferenc (@rakoczi_feri) által megosztott bejegyzés

The post Sebestyén Balázs parázsjárásra vitte a Balázsék stábját first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!