Segélyhívás közben lőtt le férje egy texasi nőt

1 év ezelőtt 67bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tragédia rázta meg a texasi Lewisville városát. Egy asszonyt agyonlőtt csütörtökön a férje miközben a nő éppen a 911-es segélyhívóval beszélt, majd a férfi magával is végzett – számolt be az esetről a NBC News alapján a 444.

Valaki tart egy pisztolyt.

(Fotó: Pixabay)

A drámai hívás reggel fél hatkor érkezett be. A 911 operátor hallotta, hogy egy nő veszekszik egy férfival, majd a nő arról beszélt, nemrég végleg véget ért a házassága, és megadta a címét. Ezután több lövést lehetett hallani, majd elnémult a vonal.

A helyszínre kiérkező rendőrök a ház előtt a parkolóban találtak rá az asszonyra, akinek a mellkasán több lőtt seb volt. Kórházba szállították, ahol reggel 6:30-kot halottá nyilvánították. Gyilkosa egy órával később, egy másik kórházban hunyt el. 

Noha az érintettek nevét nem hozták nyilvánosságra, a helyi rendőrség megerősítette a médiának, hogy korábban a házaspárhoz több esetben is riasztották őket családon belüli erőszak miatt. Az ügyben folyamatban van a nyomozás.

A családon belüli erőszak sokszor torkollik tragédiába. Október elején a magyar rendőrség közleményben jelezte, hogy egy eltűntként nyilvántartott nőről kiderült, megölte dunaújvárosi férje, majd feldarabolta a holttestét.

The post Segélyhívás közben lőtt le férje egy texasi nőt first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!