Senki nem vezetett úgy időjárás-jelentést, mint Horváth Szilárd – Így él most az időjós

2 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

1994-ben, a többi kereskedelmi csatornával nagyjából egy időben indult el a TV3, bár akkoriban még TV3 Budapest néven volt ismert. Csak 1997-ben, egy tulajdonosváltással egy időben változtatták a nevét TV3-ra, és annak ellenére, hogy nem sikerült hosszú távon fennmaradnia, mégis emlékezetes szerepet töltött be a magyar televíziózásban.

Ezt részben annak is köszöneti, hogy korábban nem ismert arcokat tűzött képernyőre, többek között Horváth Szilárdot is, aki túlzás nélkül egy ország kedvence volt. A jó humoráról ismert műsorvezető még az egyébként unalmas időjárás-jelentést is zseniálisan adta el. Sokan, akik esetleg máshol követték végig a híradót, képesek voltak átkapcsolni azért a három percért, hogy megnézzék a „bolondos fiú” előadását.

A csatorna 2000-es megszűnésével Szilárd kipróbálta magát, mint a 89,5 Music FM Délutáni RoadShow-jának műsorvezetője, de a képernyőről sem tűnt el. Az emelt díjas betelefonálós játékok fénykorában ő volt a TV2-n futó Kvízió arca, illetve a keményvonalas rajongók a Citromból és a Megasztárból is emlékezhetnek rá.

Szilárd – bár 2016 óta nem ül a TV2 műsorvezetői székében – nem unatkozik. Néhány éve megalapította ceremóniamester vállalkozását, ahol újabb sikereket tudott elérni. Emellett más rendezvények moderátoraként is dolgozik, de fő profilja egyértelműen az esküvői vőfélykedés lett, amit a Facebook-oldala alapján ügyesen csinál.

Vendégkörében nemcsak hétköznapi párok, hanem hírességek is felbukkannak. Ő volt a ceremóniamester Majka és Dundika egybekelésekor.

Ami a magánéletét illeti, Szilárd szíve hosszú ideje foglalt, élettársa mellett kisfia a legfontosabb szereplő az életében, akiről gyakran oszt meg fotókat is.

The post Senki nem vezetett úgy időjárás-jelentést, mint Horváth Szilárd – Így él most az időjós first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!