Shane Tusup a Sztárboxról: „Számomra ez az olimpia”

14 órája ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Sztárbox következő adásában férfi középsúlyban Shane Tusup és Torghelle Sándor csap össze. Az exfocista edzője nagyon magabiztos, szerinte hétvégén az ő versenyzője lesz a győztes. Ehhez azért az amerikai trénernek is lesz egy-két szava, aki azt mondja, ő sokkal gyorsabban tanul, mint egy átlag ember vagy egy teljesen kezdő.

„Én úgy készülők, mintha az olimpiára mennék. Az emberek azt mondják: <<Ó, ez csak egy tévéműsor! Csak szórakozás!>> Számomra ez az olimpia! És ha könnyű meccs lesz vagy olimpiai szintű harc, vagy az utolsó percig kemény küzdelem, akkor is készen kell állni”nyilatkozta a felkészüléséről a Fókuszban Tusup, aki most egy új kihívással néz szembe: úszóedzőként a Sztárbox ringjében mérkőzik meg.

“Tanulás közben is használtam a bokszot, mint egy nagyobb képnek a kis részét, amit próbáltam létrehozni az úszással vagy bármilyen sporttal és az edzői módszertanommal. Rengeteget tanultam, néhány meccset kommentáltam is, amiben McGregor szerepelt. Szóval nagyon jó volt a háttérben részt venni ebben a sportkarrierem során. De, hogy ténylegesen belépjek a ringbe, és ne csak nézzem, hogy itt vagy ott hibáznak, hanem ott legyek a ringben, és megértsem, hogy miért követik el ezeket a hibákat, az teljesen más élmény volt” – magyarázta.

Shane nem lesz könnyű ellenfél, a felkészülése során nemcsak mint sportoló foglalkozott a boksszal, hanem mint edző is megvizsgálta a saját hibáit is. “Nagyon jó, hogy van edzői hátterem, így le tudok ülni az edzővel vagy az asszisztenssel, és megbeszélhetjük a dolgokat ugyanazon az oldalon állva. Bár az én szakértelmem közel sincs az övékhez, de legalább értem, hogy miről beszélnek és hogyan kell összerakni a dolgokat. Így ők is szeretik, mert sokkal gyorsabban tanulok, mint egy átlagos ember vagy egy teljesen kezdő” – jegyezte meg.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

The post Shane Tusup a Sztárboxról: „Számomra ez az olimpia” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!