Simán kikapott Felcsúton, reménytelen helyzetbe került a Kisvárda

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Kisvárda 4-2-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémia ellen, és ezzel gyakorlatilag elvesztette a reményt, hogy jövőre is NB I-es legyen.

Jól kezdte a meccset a Kisvárda, Maticnak két ígéretes fejese is volt, a másodiknál Pécsi nagy védéssel őrizte meg a 0-0-t. Aztán Melnyik pörgetett fölé 11 méterről, innentől viszont átvette az irányítást a felcsúti csapat, és Nagy Zsolt helyzeténél centik hiányoztak a gólhoz.

Az első félidő végén aztán már minden klappolt hazai szempontból: Plsek tett remek labdát a jó ütemben beinduló Puljic elé, aki szépen pöckölte át Kovács kapus fölött.

Kilenc perccel később Komáromi jobbról ívelte be a labdát, Nagy Zsolt bivalyerős kapáslövése pedig Kovácsról pattant be, aki felkapta ugyan a kezét, de ezzel csak magát tudta védeni, a lövést nem.

A félidő végén visszajött a meccsbe a Kisvárda, egy beadás középen több játékos mellett is elment, de a hosszún érkező Navratil beverte a jobb felsőbe. Sokáig azonban nem reménykedhetett a Várda, mert Nagy Zsolt a második félidőre is tartogatott egy kapásgólt, ezúttal Puljic előkészítése után köszönt be a válogatott játékos.

A horvát Puljic aztán Komárominak is kiosztott egy gólpasszt, és bár az élete első NB I-es meccsét játszó, 18 éves Ékes még szépített, ez a lényegen már nem változtatott. A Kisvárda ezzel szinte reménytelen helyzetbe sodródott, mivel a bennmaradásához az kellene, hogy a maradék két meccsét megnyerje, miközben az Újpest már egyetlen pontot sem szerez.

The post Simán kikapott Felcsúton, reménytelen helyzetbe került a Kisvárda first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!